Sziasztok! Szeretnétek egy profi sorozatot magatokról vagy egy igényes homevideót, akkor jelezzetek bátran. Lányok illetve párok fotózását vállalom anyagiaktól mentesen wink Részletek privátban!
Holnap este hellyel rendelkező sármos, udvarolni tudó férfit keresünk hölgyünk kényeztetésére.
30as pasi érettebb hölgyet kényeztetne. Észak pest/pestmegye régióban
Sziasztok, ma pesten deltol velem barmire valaki, valakik?

Június 4.-én szívesen találkoznánk párokkal.
Helyünk van, helyszín Budapest .
Csak ápolt, 40 alatti.
Milan és Enci
Helyünk van, helyszín Budapest .
Csak ápolt, 40 alatti.
Milan és Enci
Sziasztok.Hétvégén párral ismerkednék a Tisza tónál,Poroszló,Sarud,ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte dugják,szopatják a párját,autóban,kint a természetben..izgalmas helyeken.magas sportos nagy méretű pasi.
Sziasztok. ápolt ,normális házaspárnál szivesen lennék házibarát. Életkor ,alkat mellékes , szimpátia fontos.
Búvóhelyem van,de utazni is tudok.
Búvóhelyem van,de utazni is tudok.
Sziasztok, ma pesten leszek, lenne igenyes, borotvalt farok amit kiverhetek illetve szophatok?

Sziasztok! Van még valaki Budapesten?

Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Olyan párt keresek akik nyitottak lennének hogy egy pasi nézi őket szex közben miközben játszik magával…
Akit érdekelhet írjon rám
Akit érdekelhet írjon rám

Ma este aktív srácot szopnék Bp-en belül. Helyem nincs, de autóban vagy nálad is oké.
27 éves, vékony, passzív vagyok.
27 éves, vékony, passzív vagyok.
Hölgyeim!
A csütörtök délelőttöm teljesen üres!
Aki szeretne megélni egy Gratis Yoni Masszázst jelezzen bátran!!!
Hatvan és környéke!
A csütörtök délelőttöm teljesen üres!
Aki szeretne megélni egy Gratis Yoni Masszázst jelezzen bátran!!!
Hatvan és környéke!
Hozzánk hasonló párral ismerkednénk...
Szeretjük a sex minden formáját..
Esetleg szóló pasi..
Fontos,hogy ne akarj 2 napon belül dugni..
Képcsere,kis viber,majd tali...
Szeretjük a sex minden formáját..
Esetleg szóló pasi..
Fontos,hogy ne akarj 2 napon belül dugni..
Képcsere,kis viber,majd tali...
Sziasztok,
Júni 1 este hölgyet/párt fogadnék Budapest belvárosában. Ha érdekel provát üzenetet írj.
Tamás
Júni 1 este hölgyet/párt fogadnék Budapest belvárosában. Ha érdekel provát üzenetet írj.
Tamás
Sziasztok. Dabas környékén keresek szállást. Kicsit furcsa lehet itt ez,de a munka miatt többször ott kell maradni,és gondoltam egy kis szórakozás is beleférne. Elsősorban hölgyek vagy pároknál.Privátban mindent meg beszélhetünk.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Kanos, vékony, fiatalt szopnék, akár most.
Párokat és Lányokat keresünk....
Privátban kérjük a megkereséseket.
Pussz
Privátban kérjük a megkereséseket.
Pussz
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.