Sziasztok!
Ma este szopnék Bp-én belül. Helyem sajnos nincs, ez vagy autó szükséges.
27 éves vékony, passzív vagyok.
Ma este szopnék Bp-én belül. Helyem sajnos nincs, ez vagy autó szükséges.
27 éves vékony, passzív vagyok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Üdv.
A héten valamelyik délelött ki venné kezelésbe orálisan a farkam? Aszód környéke, hely jó lenne , de autós tali is érdekel valami nyugis helyen.
A héten valamelyik délelött ki venné kezelésbe orálisan a farkam? Aszód környéke, hely jó lenne , de autós tali is érdekel valami nyugis helyen.
Sziasztok szivesen megismerkednek parokkal holgyekkel akar ma reggel is raerek
Sziasztok! Valaki egy munka elotti talalka? Zugloban vagyok 9:30ig raerek. Holgyek/Parok
Sziasztok. Esténként várom partnerem, partnereim csendes gödöllői lakásomon. Várom üzeneted.
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Holnap egész nap,nudizom fürdőzöm,ha van kedve valakinek csatlakozni,nő,pár,írj rám üzenetben és megbeszéljük a részleteket.Heves megyében van a fürdő.
Sziasztok !
Párt keresek hosszú távra.
Helyem van…… csak pár nincs aki jönne !
Mindenkit szeretettel várok !
Párt keresek hosszú távra.
Helyem van…… csak pár nincs aki jönne !
Mindenkit szeretettel várok !
29 éves, magas, méretes farkú srác keres vállalkozó szellemű hölgyet szopásra Budapesten
Sziasztok! Magas férfiként Nagykőrös/Kecskemét környékén keresek hölgyet vagy párt, hetero alapon, vastag, kemény szerszámmal.
Sziasztok!
Sziasztok. Szerdától esténként várom hölgyek, párok jelentkezését közös élvezetekre. Helyem van Gödöllőn. Várom üzeneted.
Sziasztok!Péntek,Szombat estére termál nudiba swingerezési lehetőséggel ,párt keresek aki csatlakozna hozzám,vagy hármasunkhoz..Heves megye,fürdőzés,iszogatás,orgiák
29 éves, magas, méretes farkú srác szopatna vállalkozó kedvű hölgyet Budapesten
Sziasztok!
Párként keresünk a hétre .. nézetek meg a tarskeresos profilunk .. és irjatok privátba
Párként keresünk a hétre .. nézetek meg a tarskeresos profilunk .. és irjatok privátba

Sziasztok. Sajnos még mindig keresek párt és hölgyet, szívesen ismerkednék, találkoznék azokkal akik férfit keresnek maguk mellé.
Ma Bp. Párok ? Hely megoldott .
Szép napot!
Intelligens, ápolt, diszkrét, hetero férfi csatlakozna korrekt, igényes párhoz.
Ha nem ágyrajárót kerestek, hanem olyan partnert, akinek van tapasztalata a hármas/cuckold területén és tiszteletben tartja a kapcsolatotokat, írjatok bátran.
Intelligens, ápolt, diszkrét, hetero férfi csatlakozna korrekt, igényes párhoz.
Ha nem ágyrajárót kerestek, hanem olyan partnert, akinek van tapasztalata a hármas/cuckold területén és tiszteletben tartja a kapcsolatotokat, írjatok bátran.
Sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elotte dugkák meg a felleseget baratnojet? Hely kellene utazni tudok!