Asszonyok lányok párok ?
Jácint vagyok, fiatal aranyos budapesti fiú. hetero alapon keresek idősebb párokat akikhez csatlakozhatnék kalandozni. a nagy bimbóudvart imádom

Sziasztok! Van még valaki?

Sziasztok.Egész hétvégére keresem szexpartnerem akár párt is akik beavatnának Gödöllőn. Helyem van. Várom üzeneted.
Sziasztok, ma este? Autód legyen, olvass adatlapot. Szentendrén lakom
Hölgyek! Ma egész nap ráérek,akár éjszakába nyúlóan is,ha van kedved egy kellemes napot,estét eltölteni velem,mindenféle finomsággal fűszerezve. Adatlapom szerint.Privátban írj.
Adatlapunkon leirtak szerint keresunk esti programot!
Elsősorban hetero vagy kezdő bi férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Adatlapot kérlek olvasd el. Heves megye és környéke.
Sziasztok! Ma Budapesten fiatal srácként kalandoznék, akár helyem is van.
sziasztok vannak-e itt olyan pasik akiket izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget baratnojet? Hely kellene utazni tudok!
Ma a szépvölgyi parkolóban valaki?
Nagy fasz adta örömöket átélheted velem. Hölgyet vagy párt keresek a hölgy örömére. Kor alkat mellékes,ápoltság ,higiénia,biztonság fontos!
Ma esetleg 2 párnak helyet tudnék biztosítani Budapesten.
Sziasztok 05/21 szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet.
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Sziasztok,
Ma este valaki? 30 éves diszkrét sportos bi srác vagyok, minden érdekel biztonságosan. Helyem van Szentendrén
Ma este valaki? 30 éves diszkrét sportos bi srác vagyok, minden érdekel biztonságosan. Helyem van Szentendrén
Hölgyek! Ma egész nap ráérek,akár éjszakába nyúlóan is,ha van kedved egy kellemes napot,estét eltölteni velem,mindenféle finomsággal fűszerezve. Adatlapom szerint.Privátban írj.
Sziasztok!Párt keresek mára,nudizás,termál nudis fürdőzés,szex.Esti,éjszakai nudis fürdőzés.Csendes kis magán termál nudiba,Heves Megye.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Sziasztok.Egész hétvégére keresem szexpartnerem akár párt is akik beavatnának Gödöllőn. Helyem van. Várom üzeneted.
Sziasztok. Párt és hölgyet keresek, szívesen ismerkednék találkoznék, ha gondoljátok keressétek meg.