Sziasztok. Ma este, és egész hétvégére keresem szexpartnerem akár pár is aki beavatna Gödöllőn. Helyem van. Várom üzeneted.
Itt vagyok
(Ez egy válasz bpsrac üzenetére (2022. 05. 19. csütörtök 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Budapesten valaki?

Most cumiznék, lovagolnék vékony fiatalt.
Sziasztok!Péntek estére keresünk hármasunkhoz,csinos hölgytaggal normál,sportos testalkatú párt Nudis termál fürdőzéshez,szex,cuckold.Heves megye
sziasztok olyan párral ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha megdugjak a feleseget?
Ma este aktív srácot szopnék és szex is érdekel. (Bp)
Helyem sajnos nincs, de akar autóban is benne vagyok, vagy megbeszéljük hol.
27 éves, vékony passzív vagyok
27 éves, vékony passzív vagyok
Sziasztok!
38 éves, egyedülálló, intelligens nyitott férfi vagyok.Lányokkal és párokkal ismerkednék Budapesten és környékén.Minden jóban benne vagyok
38 éves, egyedülálló, intelligens nyitott férfi vagyok.Lányokkal és párokkal ismerkednék Budapesten és környékén.Minden jóban benne vagyok

Mára keresek partnert masztizni bpn.
Sziasztok. Péntek este, és egész hétvégére keresem szexpartnerem Gödöllőn. Helyem van. Várom üzeneted.
Pesten és környékén keresek elhanyagolt feleséget , csajszit , lányt , házaspárt cuckold szexre masszirozásra ! Maximális diszkrécióval dugnám , nyalnám , szopatnám...stb...stb... Akinek szüksége volna rá !
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti, Pest vagy Bács-megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 42 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti, Pest vagy Bács-megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
27 éves, vékony passzív vagyok.
Hölgy előtt kiverném,diszkréten.
Sziasztok 05/21 szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet.
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Sziasztok ma van helyem 4 kerben 5ig
Sportos ápolt férfi vagyok
Sportos ápolt férfi vagyok
Sziasztok
Hellyel rendelkező fiatal baráti társaságot keresek, ahol több pasi kényeztetné a feleségem.
Hellyel rendelkező fiatal baráti társaságot keresek, ahol több pasi kényeztetné a feleségem.
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok.
Sziasztok. Szalkszentmárton és környékén, szeretnék ismerkedni hölgyek, párral! Akár ma délután, kora esti találkozóval! Autós találkába is benne lennék, de helyem is lenne!