Adatlapunk szerint keresnénk programot. Privát leveleket várunk
Sziasztok!
Felnőtt négyes programot keresünk ma vagy holnap délután/este a Velencei-tónál…
Felnőtt négyes programot keresünk ma vagy holnap délután/este a Velencei-tónál…
Sziasztok!
Szeptember elejétől búvóhely kiadó,hölgyeknek..pároknak!
Órára,több órára!Budapesten!
Akinek érdekes lehet,írjon.
Szeptember elejétől búvóhely kiadó,hölgyeknek..pároknak!
Órára,több órára!Budapesten!
Akinek érdekes lehet,írjon.
Szeptember 15-i héten Budapesten töltök pár napot, szeretném az egyik estémet szexszel színesebbé tenni, ehhez keresek hölgy partnert. Helyem igényes szállodában lesz a VII. kerületben.
40 feletti, nagy cicis nők előnyben, de nem feltétel.
Én 37 éves ápolt, intelligens férfi vagyok. Minden levelet szívesen fogadok, a továbbiakat megbeszéljük privátban.
40 feletti, nagy cicis nők előnyben, de nem feltétel.
Én 37 éves ápolt, intelligens férfi vagyok. Minden levelet szívesen fogadok, a továbbiakat megbeszéljük privátban.

Sziasztok
Jövöhétre vagy most hétvégére keresnék egy kedves nőt vagy párt akivel kicsit kiszakadhatnánk a szürke hétköznapokból és megélhetnénk együtt néhány közös emlékezetes, élvezetes órát Budaoesten vagy vonzáskörzetében.
Én egy 29 éves, hármasban is már jártas, sportos, kitartó, diszkrét srác vagyok.
Üzenetben a nap nagyrészében elérhető vagyok és próbálok mielőbb válaszolni!
Szép napot nektek!
Jövöhétre vagy most hétvégére keresnék egy kedves nőt vagy párt akivel kicsit kiszakadhatnánk a szürke hétköznapokból és megélhetnénk együtt néhány közös emlékezetes, élvezetes órát Budaoesten vagy vonzáskörzetében.
Én egy 29 éves, hármasban is már jártas, sportos, kitartó, diszkrét srác vagyok.
Üzenetben a nap nagyrészében elérhető vagyok és próbálok mielőbb válaszolni!
Szép napot nektek!
Solymáron ismerkednék hölgyel, párral.
Szombat hajnalban keresnék egy párt lányt kellemes idő eltöltésére Pesten és környékén! Ha felkeltettem az érdeklödést írj.
Sziasztok
Lurdy környékén ismerkednék nővel vagy párral

Lurdy környékén ismerkednék nővel vagy párral
Ha már rég voltál nővel,ki vagy éhezve,és unod már az állandó hokizást de szivesen szopatnál akkor rám találtál.
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet hosszútávra, diszkrét szexkapcsolatra. Elsősorban Érden vagy a 9., 11., 22. kerületek valamelyikében, hétköznapokon munka előtti és/vagy utáni pásztorórákra, alkalmanként (havi 1-2 alkalommal) péntek esti/éjszakai hosszú, több órás szexcsatákra. Hely kell.
Sziasztok 60 vagy 60+ hölgyel szivesen ismerkednék irj priváldban.
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Ha már rég voltál nővel,ki vagy éhezve,és unod már az állandó hokizást de szivesen szopatnál akkor rám találtál.
Sziasztok
Pár vagy högy tervez feljönni a Szépvölgyire?
29F
Pár vagy högy tervez feljönni a Szépvölgyire?
29F
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú :P ) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.

Intelligens, izmos (nem izomagyú :P ) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!

Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.

Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten és környékén. Hármasban és kukkolásban tapasztalt vagyok.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Pasit keresek olajos kézimunka, esetleg orál. Én csinálom neked viszonzás kizárt.
22 vagyok passzív rámférne egy alapos dugás akár többen is. 20asért a tiéd lehet ez a popsi