Bi kezdő , vagy érdeklődő havert keresek.
Ötvenes, tapasztalt, sportos, kellemes kinézetű férfi vagyok, fiatal lányt nyalnék tisztára (az egészségesség határain belül), leginkább face sitting formájában, természetesen a fenekét is.
Más egyéb, csak ha igény van rá, elsősorban sub hajlamomat szeretném kiélni. (A párja is jelen lehet)
Budapest, Borsod, vagy Heves megye előnyben...
Más egyéb, csak ha igény van rá, elsősorban sub hajlamomat szeretném kiélni. (A párja is jelen lehet)
Budapest, Borsod, vagy Heves megye előnyben...
60-70 év közötti, szexuálisan aktív hölgyet keresek, aki partnerrel nem, vagy csak ritkán tudja kielégíteni szexuális vágyait.Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban...
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja.
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak..
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Ugyanilyen korosztályban pár is érdekel...
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja.
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak..
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Ugyanilyen korosztályban pár is érdekel...
Nyárra(július-augusztus) otthoni pihenésemre keresek hölgyet/párt. Kamusok/hitegetők kérem hagyjanak. Fix partnerre van szükségem. 23éves pasi vagyok normál testalkattal. Képeim lapomon! Pusza!
(Pest megye,heves,jnsz)

Megismerkednék olyan hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat foglalkoztat egy közös hoki egy sráccal,közben nézhetünk jó szexfilmet izgató csajokkal.Helyem van Pestmegyében.Megbizható diszkrét partnert keresek!
Ecser vagy környékén keresek puncit nyalnék viszonzás nélkül
Gödöllőtől Debrecenig M3 útvonalon keresek valakit egy kis kalandra, dobjuk fel az utat az egyik pihenőben
most indulok Pestről.

Faszt vernék monor környékén!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Ha számít az intim 21/6.
Dányból keresek srácot!
Privátba írj!
Privátba írj!
Szép jó reggelt.
Május 9. én utazom Pécsre Pestről.
Vonattal fogok menni, esetleg egy kis extrém vonat szex közben?
Tegyük felejthetetlenné a hosszú utazást.
Május 9. én utazom Pécsre Pestről.
Vonattal fogok menni, esetleg egy kis extrém vonat szex közben?
Tegyük felejthetetlenné a hosszú utazást.
Sziasztok! Pest X. Kerben keresek hölgyet egy kis titkos kalandra! Helyem van 9-11 óra közt. Kor nem lényeg, légy ápolt. Diszkréció fontos! 25F

Ecsere vagy környékén keresek diszkrét megbizhato hetero vagy biszex párt.de bi pasikat is keresek
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatna ha elotte dugja hasznaljak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Kivancsi hetero ferfiak jelentkezését varom. Ha meg nem voltal fiuval de kilrobalnal valamit akkor en vagyok a te embered. Dominalhatsz szopathatsz ahogy csak szeretned.
Dányból keresek srácot!
Diszkréció maximális!
Privátba írj.
Diszkréció maximális!
Privátba írj.
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Ha számít az intim 21/6.
sziasztok hőlgyek ismerkedés webcam bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak valami ujra vágysz irj. Én mindenben benevagyok. webcam titkos kapcsolat szerető.
Vecsés üllö környékén keresek megbizhato biszex párt vagy pasit.minden hétköznap a környéken vagyok.diszkrécio higénia adott és elvárt.privátba keres