Sziasztok, az esti órákban csinos, kedves, intelligens párral találkoznánk, beszélgetés, barátkozás céljából

November elején meginditjuk a szilveszteri foglalásokat!! Kb 3 hét alatt betelik erre figyeljetek!!Nagyon sokan jöttetek az oldalról,és már érdeklődtetek!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Ma este biztonságos kaland? Masszázs, prosztata masszázs is megy
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Ma este biztonságos kaland? Masszázs, prosztata masszázs is megy

Csajom mellé szeretnénk egy hölgyet, akit nagyon kinyalna! BUDÁN van helyünk este 8 körül.
Mai napra keresünk hetero alapon haverommal párt vagy nőt!
Pest megyéből
29 éves jofej, laza srácok vagyunk, kék szemük, barna hajuak
Pest megyéből
29 éves jofej, laza srácok vagyunk, kék szemük, barna hajuak
Sziasztok. Teams vagy google chat ?
Holnap és vagy vasárnap estére keresünk elsősorban párt egymás előtti szexre négyes gabajodásra vagy férfit harmadiknak.
MA ESTE 7 ÓRÁTÓL SZARVASON szuper kis házibuli lesz. 5 csinos szexi hölgy Párok és pár db pasi. Aki szeretne csatlakozni csak házaspárok..írjatok.. még 2 pár jöhet . Színvonalas wellness környezet levélben írj ha jönnétek egy szuper kis barátságos kikapcsolódásra Reggelig akár
Halloween party;2025.11.01.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata! A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: éjszakai szauna,és wellness masszázzsal
Szauna kezdésig
-Glory hole fal
-Álarcos ,vicces beöltözők értékes ajandékokat kapnak.
-Swinger szoba használat.
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Étkezés
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Viber:
Az est étkezést tartalmaz!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,és alkoholos Italok,Forró tea finomságok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre jelzés mindenképpen szükséges,az ételek miatt!! Az est hozzájárulással!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: éjszakai szauna,és wellness masszázzsal
Szauna kezdésig
-Glory hole fal
-Álarcos ,vicces beöltözők értékes ajandékokat kapnak.
-Swinger szoba használat.
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Étkezés
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Viber:
Az est étkezést tartalmaz!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,és alkoholos Italok,Forró tea finomságok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre jelzés mindenképpen szükséges,az ételek miatt!! Az est hozzájárulással!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Sziasztok!
Olyan 50 körüli bi párt keresek mindenki örömére, ahol a férfinak és a hölgynek is van kedve és türelme megmutatni ezt a fajta élményt.
Kezdő uni beállítottságú vagyok és erősen dolgozik a fantáziám!
173 cm magas, egyesek szerint sportos, vékony alkatú. Sajnos helyem nincs, elsősorban Budapest és Pest megye déli részéit propagálom az esti órákban. ...nem 10 percben gondolkodom, szeretem a több órás kölcsönös kélnyeztetést.
Olyan 50 körüli bi párt keresek mindenki örömére, ahol a férfinak és a hölgynek is van kedve és türelme megmutatni ezt a fajta élményt.

Tényleg minden hova írni
(Ez egy válasz Tádé91 üzenetére (ma 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:16

Budapesten és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van.
Budapesten és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok,
Ha péntek vagy szombat estére épp egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így : )
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket
Ha péntek vagy szombat estére épp egy harmadikat kerestek, aki nem jön zavarba attól, ha határozottságot várnak el tőle – akkor lehet, hogy épp egymást keressük. 40es, ápolt, tapasztalt, és szeretem, ha a dolgok nemcsak spontánok, hanem egy kicsit irányítottak is. De csak ha mindenkinek jó így : )
Nézzétek meg az adatlapomat, s ha felkeltettem az érdeklődéseteket
Sziasztok ma estére keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Sziasztok!
Ma a 14.kerület környékén valakinek/valakiknek van kedve találkozni egy fiatal 23 éves fiúval délután 17.00-kor?
Ma a 14.kerület környékén valakinek/valakiknek van kedve találkozni egy fiatal 23 éves fiúval délután 17.00-kor?

Sziasztok! Mostanában valaki? 9ben van helyem.
Két férfi csinos sub nőt keres
És van akinek válaszolsz is?
(Ez egy válasz intmszobrász üzenetére (tegnap 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:16

Sziasztok,
Ma este masszíroznék pasit, prosztata masszázs is megy, diszkréció, higiénia adott és elvárt.
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Ma este masszíroznék pasit, prosztata masszázs is megy, diszkréció, higiénia adott és elvárt.
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén