Többesben tapasztalt vagyok, Budapesten és környéken párokat kukkolnék, csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok
Keresünk!
Péntek estére párt vagy nőt hetero alapon.
Orál , sex, vagy csak nézzük. Ami nektek megfelel
30 éves jófej , laza srácok vagyunk, nagy intimmel.
Budapest előny, de bármi megoldható szinte
Keresünk!
Péntek estére párt vagy nőt hetero alapon.
Orál , sex, vagy csak nézzük. Ami nektek megfelel
30 éves jófej , laza srácok vagyunk, nagy intimmel.
Budapest előny, de bármi megoldható szinte
Holnap napközben pesti par kalandozna esetleg ?

Holnap délélöt az az péntek délelötre keresek passziv bi pasit vagy párt.16.17.18 ecser vecsés üllö környékén csak helyel rendelkezök keresenek(no anyagiak) nelégy kamus.
Sziasztok, izgalmas időtöltést. Keresek hölgyet, párt, szeretnék találkozni szex játszó társakkal. Akinek lenne kedve vele, velük szívesen ismerkednék.
Sziasztok, Szentendre és kke?
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrén, hely adott, minden érdekel biztonságosan
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrén, hely adott, minden érdekel biztonságosan

Pentek napkozben nagyon szivesen talalkoznek csinos lannyal. Nagyon reg szexeltem paromon kivul mas lannyal, es rettenetesen hianyzik. Valaki? Esetleg parok?
Van itt olyan pár aki tényleg komolyan gondolja és a lehetséges találkozó előtt nem tűnnek el egy szó nélkül???
Minden pár csak panaszkodik a pasikra de találkozni meg nem mer…
Van itt olyan pár aki tényleg komolyan gondolja és a lehetséges találkozó előtt nem tűnnek el egy szó nélkül???
Hello, ma estére keresek valakit, aki kiszívja belőlem az életet is, ennél többre most nincsen szükségem. Addig játszhatsz velem ameddig szeretnél. Privátban keress
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket ott.
sziasztok enyhe bi párokkal ismerkednek hely kellene utazni tudnek
Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Szépen kérem csak Párok !
Szépen kérem csak Párok !
Május 29.Budapest és környéke,nagyit,feleséget keresek egész napra.
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Sziasztok! Ha komolyak a szándékaitok , örömmel megismernélek titeket. 55 éves képzett biszex masszőr vagyok. Írjatok priviben ha gondoljátok
(Ez egy válasz AgiZoli4753 üzenetére (2025. 05. 20. kedd 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 20. kedd 14:47

Biszex 48/55 éves Budapesten élő pár keres igényes, kedves, vidám biszex lányokat, párokat, férfiakat közös gabalyodáshoz mindenki mindenkivel alapon. Férfiak között csak orál lehetséges. Egyedülálló pasiknál 18/5 cm a minimum intim méret! Pároknál nincs ilyen elvárásunk. A szimpátia és a kémia megléte miatt arcos és intim fotót fogunk kérni, melyet természetesen viszonzunk. Csak komoly, valós érdeklődők leveleit várjuk! Google chatet használunk, telefonszámot nem adunk ki, és nem kérünk!
Sziasztok MA estére vagy HOLNAP estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Ma délután folyamán keresem partnerem. Hölgy vagy párhoz csatlakoznék szìvesen!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?