Hello!
Írtam priv üzenetet! (Ez egy válasz bpparos üzenetére (ma 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam priv üzenetet! (Ez egy válasz bpparos üzenetére (ma 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Hali ma szálodába keresek pasit a feleség elcsábítására privátbankár lehet jelentkezni pest
Sziasztok!
Sex partnerem keresném ma délután!Zugló és környéke!
Sex partnerem keresném ma délután!Zugló és környéke!
16 óra körül sárkány center környékén valaki?
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Sokan kérdeztétek priviben mikor lesz a következő,ha már a szilveszterről lemaradtatok::2026.01.10.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Újévi köszöntői hangulatban,akik nem tudtak eljönni szilveszterezni!
Morzsa party
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Merülő fűrdő
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Újévi köszöntői hangulatban,akik nem tudtak eljönni szilveszterezni!
Morzsa party
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Merülő fűrdő
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Osszeszokott hármasunkhoz keresünk plusz lány vagy párt
43eves dögös, bevállalós kevés gátlással rendelkező csajszi és 30 éves sportos, laza jófej hetero pasik vagyunk
Utáni tudunk, Budapest és Tatabánya környékén lenne a legjobb.
Privibe
Viber, Google chat, WhatsApp ... elérhetőséget várunk
43eves dögös, bevállalós kevés gátlással rendelkező csajszi és 30 éves sportos, laza jófej hetero pasik vagyunk
Privibe
Sziasztok,
Szentendre és kke?
Szeretnék egy rendszeres havert találni vagy párt, diszkréció, biztonság adott és elvárt
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Szeretek masszírozni, kényeztetni prosztata masszázs is megy
Szentendre és kke?
Szeretnék egy rendszeres havert találni vagy párt, diszkréció, biztonság adott és elvárt
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Szeretek masszírozni, kényeztetni prosztata masszázs is megy
B.U.É.KSziasztok!Párokkal ismerkednék Bp. és környékén.Hármas együtlétekre heteró alapon,Kis tapasztalatal rendelkezném..de ezt szivesen gyarapitanám smile Felkeltettem a szimpátiát várom leveletek.Privátban mesélek magamrol,képeket is küldök.Egy 40es ápolt,diszkrét,figyelmes férfi.
Sziasztok mai nap 18óra-24óra között keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Vagy
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Diszkrét partnert keresek. Kézimunka, estleg orál nálam. 11 ker. Én neked, viszonzás kizárt.
Sziasztok!
Ma este keresek aktív, hellyel rendelkező aktív partnert (20-40 között) Budapestről. Én 29 vagyok, átlagos/vékony testalkatú.
Ma este keresek aktív, hellyel rendelkező aktív partnert (20-40 között) Budapestről. Én 29 vagyok, átlagos/vékony testalkatú.
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Osszeszokott hármasunkhoz keresünk plusz lány vagy párt
Privibe
Privibe
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok!Január 3-6ig Áporkán leszünk hellyel rendelkező férfi beszállót keresünk harmadiknak. Adatlapunknak megfelelően 30éves korig!
Sziasztok !
Párt keresünk ma estére Budapesten , fogadni és utazni is tudunk !
Párt keresünk ma estére Budapesten , fogadni és utazni is tudunk !
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Elsősorban hölgyet keresek, akivel közösen szophatom a férjem. Amennyiben van olyan pár, ahol a hölgy tag vállalná, örömmel venném a jelentkezést. Ha a pár férfi tagját izgatja, nézheti, illetve én is szopom őt a feleségêvel együtt. Emailben írjatok! Boldog új évet mindenkinek!

vazelinator

Michaela