Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon.
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne? Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon.
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk a reptéren, a Szépvölgyin vagy bárhol a szabadban is akár.
Sárváron nyaraló párhoz csatlakoznék.
Budán most kölcsönös szopás
Kedves bőt kényeztetnék ma
))) Képek adatlapomon

Párokhoz/csajszihoz csatlakoznék csak orálra most.
23/F

Ma napközben Budán szopatnék szopnék dugatnék, eg jó puncit is kinyalnék! Helyem van.
Pasit keresek diszkrét orálra, kézimunkára. Én neked, kölcsönösség kizárt.
Ma egy pár aki csatlakozna hozzánk?Napozás nudizás,szex,hűsölés a medencében.Heves megye
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Ma de-du valaki Budapesten leszophatna. Ápolt hetvenes vagyok normál mérettel.
Szívesen fogadnék most part vagy bi srácot a 13.keruletben. Be jössz és ruha nélkül varlak álló farokkal és már csinálhatod is
sok jön!

After valami
?

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en, az adatlapom szerint. 183/87, 47 éves hetero pasi vagyok
Ma délután Hajdúszoboszlón, a strandon sétálgatva egy pár ragadta meg a figyelmemet a hajó melletti nagy medence környékén, olyan 16:30–17:00 között.
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"

Budán este biszex párt, pasit fogadnék! Hölgyet amúgy se nagyon találni!
egy orál ma vagy cumkontroll pesten? 13 ker?
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk a reptéren, a Szépvölgyin vagy bárhol a szabadban akár.