Sziasztok! Ha komolyak a szándékaitok , örömmel megismernélek titeket. 55 éves képzett biszex masszőr vagyok. Írjatok priviben ha gondoljátok
(Ez egy válasz AgiZoli4753 üzenetére (2025. 05. 20. kedd 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 20. kedd 14:47

Biszex 48/55 éves Budapesten élő pár keres igényes, kedves, vidám biszex lányokat, párokat, férfiakat közös gabalyodáshoz mindenki mindenkivel alapon. Férfiak között csak orál lehetséges. Egyedülálló pasiknál 18/5 cm a minimum intim méret! Pároknál nincs ilyen elvárásunk. A szimpátia és a kémia megléte miatt arcos és intim fotót fogunk kérni, melyet természetesen viszonzunk. Csak komoly, valós érdeklődők leveleit várjuk! Google chatet használunk, telefonszámot nem adunk ki, és nem kérünk!
Sziasztok MA estére vagy HOLNAP estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Ma délután folyamán keresem partnerem. Hölgy vagy párhoz csatlakoznék szìvesen!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Péntek napközben 9-14h találkozni is merő lány? Pár? Nagyon nyitott, tapasztalt srác vagyok. Tabu nincs!
Sziasztok
Péntek estére keresünk haverommal hetero alapon párt vagy lányt, Budapest és környékén.
viber ?
google chat?
bárhol jó, küldünk egészalakos, arcos képet is, ha kértek =) !
30 éves srácok vagyunk, kék szemű, barna hajúak , jófejek, lazák
Péntek estére keresünk haverommal hetero alapon párt vagy lányt, Budapest és környékén.
viber ?
google chat?
bárhol jó, küldünk egészalakos, arcos képet is, ha kértek =) !
30 éves srácok vagyunk, kék szemű, barna hajúak , jófejek, lazák

Szombat napközben meglátogatnánk egy kedves párt ha meghívna.......kis társasjátékra persze!
Esztergom környékén cumiznék, kézimunkáznék
Megismerkednék olyan kiváncsi hetero úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok !
Ma estére keresek programot.
Fogadni és utazni is tudok.
Ma estére keresek programot.
Fogadni és utazni is tudok.
Este 22 óra után autódban szopnálak
Biszex 48/55 éves Budapesten élő pár keres igényes, kedves, vidám biszex lányokat, párokat, férfiakat közös gabalyodáshoz mindenki mindenkivel alapon. Férfiak között csak orál lehetséges. Egyedülálló pasiknál 18/5 cm a minimum intim méret! Pároknál nincs ilyen elvárásunk. A szimpátia és a kémia megléte miatt arcos és intim fotót fogunk kérni, melyet természetesen viszonzunk. Csak komoly, valós érdeklődők leveleit várjuk! Google chatet használunk, telefonszámot nem adunk ki, és nem kérünk!
Sziasztok! Pesten és környékén maszíroznék ma szakképzetten hölgyet párokat....
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en. 47 éves férfi vagyok
M3 Debrecen felé tartó útvonalon Gödöllőtől valaki egy kis kikapcsolódásra/kalandra valamelyik pihenőben? Érezzük jól magunkat

Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Mi nem érthető ezen? Te veszel nekik, aztán ugynondd természetben fizetnek neked
(Ez egy válasz swest üzenetére (2025. 05. 20. kedd 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki M4 en valamelyik pihenőben most?