Százhalombatta és 40-50 km-es környékén keresek kikapcsolódási lehetőséget hetero alapon nap közbenre...
Tegnapelőtt délután Hajdúszoboszlón, a strandon sétálgatva egy pár ragadta meg a figyelmemet a hajó melletti nagy medence környékén, olyan 16:30–17:00 között.
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"

Ma este Tatabányán a Turulnál egy kis kaland?
Sziasztok! Tanultam masszírozni, ha van kedved jöhetsz egy ingyenes egész testes masszázsra. Svéd, sport vagy relax. Bp. 13. Ker. Írj, ha jönnél. Csak igényes alanyokat keresek.
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Sziasztok!
A héten napközbeni szexre keresek hölgy partnert. Helyem van. Csak szex és semmi bonyodalom!
A héten napközbeni szexre keresek hölgy partnert. Helyem van. Csak szex és semmi bonyodalom!
Sziasztok ma estére keresek hölgy partnert autós kalandra
Monor , Pilis környéke !! 28 éves magára igényes pasi vagyok !!! Parokhoz is csatlakozom

Sziasztok Párt keresnek budapesten kedd estere

Bármi viszonzás nélkül is, szenvedélyesen nyalnám puncid. Számra is ülhetsz. Megbízható, Bp-i, 177 cm, nemdohányzó, normális, értelmiségi férfi vagyok. Természetben, autóban, nálad, hotelben, vagy saját igényes lakásomon. Fotó és egyebek az adatlapomon.
Csütörtök napközben csinos dekoratív milfnek,feszes mell,popó plusz két beszállót keresünk.Elvárások 40 évnél nem idősebb nagy intim méret izmos,sportos testalkat,ápoltság,megbízhatóság.Csak kitöltött adatlappal adatlapon képpel!
Sziasztok! Valaki nem szeretne egy szopast ? Mai nap? 17:00 körül a 7 kerület kornyeken ? (23eves vagyok átlagos alkat )
Ma Budapesten vagyok, alkalmi partnerem keresem!
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok! Domináns, biszex bull jelentkezèsèt várjuk max 42 èves korig
Olyan 25-50 év közötti barátot keresek, aki az átlagnál VALÓBAN több spermát tudna az arcomra élvezni, valamint ne legyen folyósan kövér. Lehet szó maszturbálásról, kölcsönös orálról, mellbimbó izgatásról… Győr - Tatabánya - Budapest vonalon.
Tegnap délután Hajdúszoboszlón, a strandon sétálgatva egy pár ragadta meg a figyelmemet a hajó melletti nagy medence környékén, olyan 16:30–17:00 között.

Gyömrő és környékén valaki? Keres privátban!
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő, fiatalabb, belevaló hölggyel ismerkednék Bp-en. Akár napközben is összehozhatjuk. Néhány info és kép az adatlapomon..