Budán most szopatnék is
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő, fiatalabb, belevaló hölggyel ismerkednék Bp-en. Akár napközben is összehozhatjuk. Néhány info és kép az adatlapomon..
Találkoznék ma este lazább együttlétre Budapesten (illetve Budaörs és környéke). Hely kell, vagy autós kalandban is benne lennék.
Sziasztok hölgyet vagy hölgyeket keresek tantra masszázs gyakorlására Budakalász és vonzásközetében. Joni masszázs még nem része. Várom a bátor nők jelentkezését. Minden rajtad múlik smile
Szeretettel Anti
Szeretettel Anti
Csütörtök napközben keresün dekoratít milf hölgytagnak plusz pasit több pasis kalandra.Feltételek megbízható ápolt,nagyobb méret,átlagos vagy sportos testalkat.Kor 45 max.Túlsúly,szőrösség kizárva.Csak az jelentkezzen akinek kitöltött adatlapja van képpekel feltöltve.
Sziasztok ! Ma valakinek nem esne jól egy szopás ? Le vezetni a mai feszültséget?
9-8 kerület körül ?
23 éves bi passzív srác vagyok

23 éves bi passzív srác vagyok
Sziasztok. Augusztus elején megyek Pestre , keresek fiatal vékony fiút aki szeret szopni ….
M3 on Gödöllőtől Debrecenig valaki valamelyik pihenőben egy kis kaland?
diszkréció fontos!

Kamus, eltűnnek, nem válaszolnak! Nekem sem írnak vissza mióta, utolsó pillanatban felszívódnak! Kár rájuk pazarolni az időt!
(Ez egy válasz Nejemelcsábitása üzenetére (tegnap 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:55

Sziasztok! Domináns, biszex bull jelentkezèsèt várjuk max 42 èves korig
Sziasztok!
A héten napközbeni szexre keresek hölgy partnert. Helyem van. Csak szex és semmi bonyodalom!
A héten napközbeni szexre keresek hölgy partnert. Helyem van. Csak szex és semmi bonyodalom!
Parhoz csatlakoznék!
Vácra visz tovább az utan így ott keresek hölgyet aki segítene rajtam
diszkréció fontos!

Jóreggelt? Hölgyet keresek Pesten ma délelőtt aki segítene egy fiatal srácon
Diszkréció fontos!

Százhalombatta és 40-50 km-es környékén keresek kikapcsolódási lehetőséget hetero alapon nap közbenre...
Tegnapelőtt délután Hajdúszoboszlón, a strandon sétálgatva egy pár ragadta meg a figyelmemet a hajó melletti nagy medence környékén, olyan 16:30–17:00 között.
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"

Ma este Tatabányán a Turulnál egy kis kaland?
Sziasztok! Tanultam masszírozni, ha van kedved jöhetsz egy ingyenes egész testes masszázsra. Svéd, sport vagy relax. Bp. 13. Ker. Írj, ha jönnél. Csak igényes alanyokat keresek.
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Sziasztok!
Sziasztok ma estére keresek hölgy partnert autós kalandra
Monor , Pilis környéke !! 28 éves magára igényes pasi vagyok !!! Parokhoz is csatlakozom