Vasárnap este kerestek? Érdekes. Nekem pl ezt írtad.
"akkor a nemi életünket igyekszünk a Te időbeosztásodhoz igazítani. Ki a fene akar nem vasárnap dugni, templom után.. Te nem helyi hülye vagy szerintem" (Ez egy válasz Matahari2057 üzenetére (ma 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:52
"akkor a nemi életünket igyekszünk a Te időbeosztásodhoz igazítani. Ki a fene akar nem vasárnap dugni, templom után.. Te nem helyi hülye vagy szerintem" (Ez egy válasz Matahari2057 üzenetére (ma 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Pár keres CSAK MA!!! estére egy két óra erejéig, enyhe bi, fiatalos, 35-50 sportos szőrtelen jófej, intelligens pasit. Kiskunlacháza közelében, Nálunk. Csak aki minden feltételnek megfelel az írjon pls. Nem levelezgetni akarunk .Egyből viber!! Írni neki tudtok:Nice1975
Pár keres CSAK MA!!! estére egy két óra erejéig, enyhe bi, fiatalos, 35-50 sportos szőrtelen jófej, intelligens pasit. Kiskunlacháza közelében, Nálunk. Csak aki minden feltételnek megfelel az írjon pls. Nem levelezgetni akarunk .Egyből viber!! Írni neki tudtok:Nice1975
Szia, írtam
(Ez egy válasz Biszex28 üzenetére (ma 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:02
Sziasztok.Tomi és Tina vagyunk. Bi pasi és shemale barinője. Ma érden van helyünk. Keresünk lányt,párt
Szisztok valaki 9 kerület
Sziasztok.Tomi és Tina vagyunk. Bi pasi és shemale barinője. Ma érden van helyünk. Keresünk lányt,párt
Sziasztok.Tomi 36 é.és Tina 32é vagyunk.Fiatal uni pasi s shemale barinője.
Érden van helyünk.
Ismerkednénk ma este párrokal.ill.lányal.hölgyel.
Érden van helyünk.
Ismerkednénk ma este párrokal.ill.lányal.hölgyel.
Sziasztok!
Ma esti kaland esetleg? Utazni tudok.
Ma esti kaland esetleg? Utazni tudok.
Pár (Matahari2057) keres CSAK MA!!! délutánra egy két óra erejéig, bi, fiatalos, 35-50 sportos szőrtelen jófej, intelligens pasit. Kiskunlacháza közelében, Nálunk. Csak aki minden feltételnek megfelel az írjon pls. Nem levelezgetni akarunk .Egyből viber!!
Feleséget, baràtnőt vennék kölcsön pár órára - jelképes összegért. Megmondom mit vegyen fel, hova kell jönnie - te elhozod, attól a pillanattól hogy belép a lakásomba hivatásos kurvaként kell viselkednie, ezt kell eljátszania. 2 órát hagyod ott, aztán ha végeztünk elviszed haza, és elmeséli mi volt. Egy kis videót csinálunk ajándékba estetleg. Akit érdekel ilyen perverz roleplay, keressen.
Üdv, holnap délelőtt ffi bi kaland XII. Kerület környéken? Hoki/oral?!
Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne ma este?
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne ma este?
szep napot kivancsi lennek pár izgalmas dologra amit egy nyitott párral szeretnek kiprobalni.vannak e itt olyan párok aik benne volnanak? Hely kelelne utazni tudnek
Pár keres CSAK MA!!! délutánra egy két óra erejéig, bi, fiatalos, 35-50 sportos szőrtelen jófej, intelligens pasit. Kiskunlacháza kózelében, Nálunk. Csak aki minden feltételnek megfelel az írjon pls. Nem levelezgetni akarunk .Egyből viber!!
Péntek, Nov.28-a estére keresnénk izgalmas programot, párral v lánnyal találkoznánk....
40-es, csinos és ápolt pár vagyunk, akik szeretik a szexet kevés tabuval, őszintén és felszabadultan megélni. Olyan hasonló felfogású párral ismerkednénk, akik nyitottak egy kellemes, kötetlen 4-es találkozásra.
Fontos számunkra a jó hangulat, a kölcsönös szimpátia és a természetesség – valamint külön örülünk, ha a lányok között is van kémia, játékosság, és a csók is része lehet az élménynek.
Nem kávézgatós, hosszú ismerkedést keresünk: ha megvan a kölcsönös vonzalom és a hangulat, szeretnénk a vágyainkat együtt, felszabadultan megélni.
Nézzétek meg az adatlapunkat, és ha szimpatikusak vagyunk, bátran írjatok : )
40-es, csinos és ápolt pár vagyunk, akik szeretik a szexet kevés tabuval, őszintén és felszabadultan megélni. Olyan hasonló felfogású párral ismerkednénk, akik nyitottak egy kellemes, kötetlen 4-es találkozásra.
Fontos számunkra a jó hangulat, a kölcsönös szimpátia és a természetesség – valamint külön örülünk, ha a lányok között is van kémia, játékosság, és a csók is része lehet az élménynek.
Nem kávézgatós, hosszú ismerkedést keresünk: ha megvan a kölcsönös vonzalom és a hangulat, szeretnénk a vágyainkat együtt, felszabadultan megélni.
Nézzétek meg az adatlapunkat, és ha szimpatikusak vagyunk, bátran írjatok : )
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Pár keres CSAK MA!!! délutánra egy két óra erejéig, bi, fiatalos, 35-50 sportos szőrtelen jófej, intelligens pasit. Kiskunlacháza közelében, Nálunk. Csak aki minden feltételnek megfelel az írjon pls. Nem levelezgetni akarunk .Egyből viber!!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Ingyenes egész testes sport, svéd, vagy relax masszázsra lehet jönni ma.
Tanultam és van masszázságyam. Kb 1-1,5 óra olajjal.
Helyszín: Budapest 13. ker
Írj, ha szeretnél jönni
Sportosak előnyben.
Tanultam és van masszázságyam. Kb 1-1,5 óra olajjal.
Helyszín: Budapest 13. ker
Írj, ha szeretnél jönni
Sportosak előnyben.
DISZKRÉT partnert keresek. Pasit, kézimunka, estleg orál. Én neked, viszonzás kizárt.

vazelinator