sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék Van itt nő esetleg 18+fiatal pár aki egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Dányból van itt srác?
Privátba írj!
Privátba írj!
Érzékiséget, intimitást minőségi módon megélni akaró pasi ismerkedne hölgyekkel mindenféle gátlás és kötöttségek nélkül. Heves megye és környéke, de utazok messzebbre is. 36 vagyok, sportos, vékony alkat. Feszült vagy, nem értékelnek eléggé, nem találod a lelki társad? Segítek hogy feloldódj!
Tel: 06/30/5239013
Tel: 06/30/5239013
1 párnak van még helyünk.Köszi
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Hello, potens pasi ismerkedne

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
sziasztok! Solymáron keresek hölgypartnert
2025.08.23.án. 15.00 órai kapunyitással.Kapuban fogadáskor welcome drink! Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
Dess code:Átlátszó ruha vagy semmi!
A park rendezvénye: 17.00 órától 20.00 ig Nyári swinger HABPARTY ,Kubai ,és hawaii stillusban!!
A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
Mindenkinek,Fűrdőruha nélkül ,nincs kivétel!! Tipi tapi dinó a habban merüljetek el az élvezetben,senki nem marad szárazon!
Diszkó zene,tánc,
-Glory Hole fal
Este folytatás a szobában
Közben:
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
16.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs.)
21.15 tól nap keltéig. A szobát utána korlátlanul lehet használni swingerezésre!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
Vacora után indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán
Viberen
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Kemencés ételek finomságok!
Az est étkezést tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem voltak.Jó szórakozàst kívánunk.Meli.Laci
Dess code:Átlátszó ruha vagy semmi!
A park rendezvénye: 17.00 órától 20.00 ig Nyári swinger HABPARTY ,Kubai ,és hawaii stillusban!!
A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
Mindenkinek,Fűrdőruha nélkül ,nincs kivétel!! Tipi tapi dinó a habban merüljetek el az élvezetben,senki nem marad szárazon!
Diszkó zene,tánc,
-Glory Hole fal
Este folytatás a szobában
Közben:
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
16.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs.)
21.15 tól nap keltéig. A szobát utána korlátlanul lehet használni swingerezésre!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
Vacora után indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán
Viberen
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Kemencés ételek finomságok!
Az est étkezést tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem voltak.Jó szórakozàst kívánunk.Meli.Laci
Sziasztok ! Cuckold pàrral ismerkednék
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Szia! Csaj van már?
(Ez egy válasz Wsnail üzenetére (tegnap 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia sziasztok vác es dunakeszi között a dunaparton van kint pár vagy lány? Egy kis beszélgetés napozás esetleg más is szóba jöhet. Ma déltől délután 4ig.
Senki? :/
(Ez egy válasz Wsnail üzenetére (2025. 08. 08. péntek 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 08. péntek 21:55

Valaki esetleg egy közös örömlányozás Szigetszentmiklós, Tököl környékén szombaton 17-18óra körül? Ha érdekel írj.

Sziasztok! Nem független, 40 éves, igényes és mások szerint jó pasi vagyok. Augusztus 11. hétfőtől 16-a, szombat reggelig szabad vagyok. Hölgyet, párt keresek alkalmi szexre (de a jövő héten akár mindegyik nap találkozhatunk a fenti időintervallumon belül) Bp, Érd és ezek környékén. Autó van, mobilis leszek. Ha van helyed, helyetek az előny, de nálam (Érd) is lehetünk. Minél kevesebb a tabu, annál jobb!
Most valaki nálam egy nagy kefélés?
Sziasztok. Pár, hölgy akikkel találkozhatnék? Szívesen ismerkednék velük
Szeretnék talalni tényleg nagy étvágyú szeretőt aki ugyan úgy imádja a punciba élvezést mint én. Sportos vagy normál testalkattal.
Ma este valaki?