2025.07.12.én 18 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Születésnap,testfestés,és swiger NEON party!
Szauna kezdésig
-Glory hole fal
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Medence használat
Sex esettén óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Születésnap,testfestés,és swiger NEON party!
Szauna kezdésig
-Glory hole fal
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Medence használat
Sex esettén óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Sziasztok.
Hetvegere keresek párt , 30 éves úrként.
Kisebb házibuliba is szívesen csatlakoznék.
Érettebb párok keresésének is orulnek.
Nagy cici előnyt élvez..
Kerlek privatban jelenrkezzetek
Gergo
Hetvegere keresek párt , 30 éves úrként.
Kisebb házibuliba is szívesen csatlakoznék.
Érettebb párok keresésének is orulnek.
Nagy cici előnyt élvez..
Kerlek privatban jelenrkezzetek
Gergo
Párt keresek.
180/76 / 47
Bp. és kk.
180/76 / 47
Bp. és kk.
Valaki Alsónémedi és környékéről ismerkedés haverkodas és ami alakul???
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Nyalószolgaként arcra ülésre keresek partnert, előnyben 40 feletti nők. Helyem van, menni is tudok. Jövőhét szombatra keresek
ma délelőtt keresnék hölgyet, kor nem számít. 22 éves vagyok, 9. kerületben hellyel rendelkezem
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Jóreggelt! Hölgyet keresek Ma Pesten alkalmi titkos kalandra. Érezzük jól magunkat!
helyem van. Légy ápolt, kor nem számít
25F

Sziasztok!
Budapesten heteró alapon ,párt, illetve hölgyet keresek hosszabb távra !
Akár autós, búvóhelyes talikra!
Valóban nagy és megbízható cerkám van .
Budapesten heteró alapon ,párt, illetve hölgyet keresek hosszabb távra !
Akár autós, búvóhelyes talikra!
Valóban nagy és megbízható cerkám van .
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Sziasztok.Szombaton pár,nő aki csatlakozna hozzánk.Napozás,nudizá,medencézés,szex,zene,hideg italok.Heves megye
Sziasztok,
Szentendre és kke?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van
Szentendre és kke?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van
Sziasztok most Dabas környékén hölgy vagy pár?
Sziasztok, belevaló hölggyel randiznéknék Bp-en, az adatlapom szerint. 183/87, 47 éves hetero pasi vagyok.
Budapesten kukkolnék párokat vagy csatlakoznék hozzájuk, akár szabadban is. Utazni tudok!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Ma 6 óra körül szopnék Budán, nem lesz sok időm mert sietek haza
13. Kerületben ismerkednék
Sziasztok! Augusztus 11-étől, hétfőtől egészen szombatig (szombaton már nem) szabad leszek. Keresek egy csinos, bevállalós hölgyet vagy párt, akivel/akikkel eltölthetném izgalmasan az estéket, éjszakákat. Bp, Érd és ezek környéke, hely kell, de autós kalandban is benne vagyok. Szeretem a telt idomokat, illetve a korban nálam jóval fiatalabb vagy éppen érettebb partnereket. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és egyben elvárt.
Hölgyeim!! 28 éves pasi vagyok ismerkednék , egy kis kalandozás elütni az időt írj privatba Monor és Pilis környéke