sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Budapesti,biszex férfi tagú párhoz csatlakoznék.
Szopni/szopatni és a hölgyet sem hagynánk szárazon
Ne tévesszen meg az adatlapom,voltam már az oldalon.
Hely adott BP.
Szopni/szopatni és a hölgyet sem hagynánk szárazon

Ne tévesszen meg az adatlapom,voltam már az oldalon.
Hely adott BP.
Szívesen vendégűl látnék párokat! Helyem van minden megbeszélés kérdése!
Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Lehetőleg Dél Pest és Csepel sziget !
Szépen kérem csak Párok !
Jővő hét szerdára keresünk most egy csinos vörös högytagnak,magunk mellé még egy férfi beszállót.Feltételek 35_45 év közötti önmagára igényes művelt ,átlagos vagy sportos testakattal,nagy mérettel!Csak akinek van kitöltött adatlapja és fotók a társk
eresőben.
eresőben.
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú :P ) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.

Intelligens, izmos (nem izomagyú :P ) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!

Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.

Sziasztok !! Hölgy partnert keresek kellemes idő törlésre
28 éves magára igényes pasi vagyok … Pilis - Monor környéke ..

Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Sziasztok!
Olyan hölgyet, párt, baráti társaságot keresek, akiknek lenne kedve az esztergomi fürdő nudista részlegébe ellátogatni velem, majd hangulat esetén hotelben játszadozni.
Részletek privátban.
Üdvözlettel
Olyan hölgyet, párt, baráti társaságot keresek, akiknek lenne kedve az esztergomi fürdő nudista részlegébe ellátogatni velem, majd hangulat esetén hotelben játszadozni.
Részletek privátban.
Üdvözlettel
Ma több belevaló szóló hölgy érkezik a Paradise-ba. Örülnénk, ha lennének kommunikatív, tettre kész urak is, akiknek fontos, hogy a hölgyek jól érezzék magukat. Természetesen párok előtt is nyitva a kapu

Mai napon keresek egy hölgyet vagy párt akikkel élvezzük az életet. Borozgatás, beszélgetés, erotika és ha van kémia sex. érezzük jól magunkat.
Sziasztok! Vácon keresek most ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra:P Részleteket priviben
Mai napon kora délután,,Nyéki tavak,családi nudista heylen leszünk.
Gyertek!
Gyertek!
sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatna ha elotte vagy vele kozosen hasznaljak megdugjak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Mai napon, akár most délelőtt tis .de bármikor jo
Párhoz csatlakoznek vagy egyedülálló nőhöz
30 éves jófej, laza , nagyfarku srác vagyok...jó állóképesség gél
22cm és jó vastag
Viber esetleg ?
Párhoz csatlakoznek vagy egyedülálló nőhöz
30 éves jófej, laza , nagyfarku srác vagyok...jó állóképesség gél
22cm és jó vastag
Viber esetleg ?
Diszkrét játszótársat keresek az adatlapom alapján.
Sziasztok szeptember elején pár napot az aquawordbe töltök,szívesen találkoznék akár nővel akár párral ez idő alatt en egy 41 eves igényes diszkrét pasi vagyok...
Remélem nem lesz unalmas ez a pár nap...dobjukfel
Képeim vannak fent...
Várom privát válaszokat (Remélem erkezik)
Üdv Sz
Remélem nem lesz unalmas ez a pár nap...dobjukfel
Képeim vannak fent...
Várom privát válaszokat (Remélem erkezik)
Üdv Sz
2025.07.19.-e délután Hajdúszoboszlón, a strandon sétálgatva egy pár ragadta meg a figyelmemet a hajó melletti nagy medence környékén, olyan 16:30–17:00 között.
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"

Parhoz csatlakoznek ma este Budapest. 18/6
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten