Kerepes after? Kicsi alacsony vékony de jó lenne
Sziasztok!valaki esetleg bokay kert és környékén tali esetleg?
Sziasztok
Enyhén domináns,határozott férfi vagyok, aki tudja, mit akar, és hogyan bánjon egy nővel, ha megvan a kémia.
Ha nyitott vagy egy őszinte, tabumentes találkozásra, ahol érezheted, milyen az, amikor egy férfi irányít – akkor írj/írjatok.
Akár már ma este is
Enyhén domináns,határozott férfi vagyok, aki tudja, mit akar, és hogyan bánjon egy nővel, ha megvan a kémia.
Ha nyitott vagy egy őszinte, tabumentes találkozásra, ahol érezheted, milyen az, amikor egy férfi irányít – akkor írj/írjatok.
Akár már ma este is
Ma esti Etyek Calling partira keresünk sportos, jól méretezett srácot/srácokat, akik tánc közben ellenőriznék, hogy Milf párom a szoknya alatt vajon visel-e bugyit? Amíg nem érkezik az érdeklődő, addig izgatom én, hogy biztos elég nedves legyen…
Ha tetszik és megfelelsz a keresési feltételeknek, akkor írd meg, hogyan csinálnád! Az alkalmas jelentkezőket privátban várjuk.
Ha tetszik és megfelelsz a keresési feltételeknek, akkor írd meg, hogyan csinálnád! Az alkalmas jelentkezőket privátban várjuk.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok most Pesten keresem szexpartnerem
Haverommal hetero alapon keresünk párokat vagy csajokat
30 éves jófej laza magyar srácok vagyunk
Kissebb, nagyobb tapasztalattal
Budapest es környéke előny
30 éves jófej laza magyar srácok vagyunk
Kissebb, nagyobb tapasztalattal
Budapest es környéke előny
Sziasztok!
Párhoz tátsulnék,ahol a férfiak között is lehet orális játék.
BP.
Párhoz tátsulnék,ahol a férfiak között is lehet orális játék.
BP.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Fiatal, magyar etnikumú,sportos srác sexpartnert keres.
Óhegypark
Óhegypark
Kíváncsi lányt, nőt keresnék webkamerás kukkolásra, akit izgat ha látja, hallja, ahogy a pasi rá izgul és elélvez.
Legyen neked is kamerád (nem azért, hogy meztelenül lássalak feltétlenül), mert csak úgy izgalmas mindkettőnknek, ami fontos!
Van teams-em és google chat-em.
Írj üzenetet és megbeszéljük!
Legyen neked is kamerád (nem azért, hogy meztelenül lássalak feltétlenül), mert csak úgy izgalmas mindkettőnknek, ami fontos!
Van teams-em és google chat-em.
Írj üzenetet és megbeszéljük!
Sziasztok.Negyvenes egyedülálló férfiként ismerkednék,kalandoznék.Hölgy esetleg pár?
Sziasztok
Domináns, határozott férfi vagyok, aki tudja, mit akar, és hogyan bánjon egy nővel, ha megvan a kémia.
Akár már ma este, vagy most hétvégén
Domináns, határozott férfi vagyok, aki tudja, mit akar, és hogyan bánjon egy nővel, ha megvan a kémia.

Sziasztok

nyalószolgámat keresem Budapesten, odamegyek ahol megbeszéljük, kocsidban kinyalsz
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Szeptember 15-i hétre keresem alkalmi hölgy partneremet. Pár napot a fővárosban töltök, szeretném egy estémet kellemesen eltölteni valakivel. Helyem igényes szállodában lesz a VII. kerületben, ahol elbújhatsz velem, ha a diszkréció fontos számodra.

Budapest és környékén holnap vagy a hétvége folyamán párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten lakom, utazni tudok. Google chat, Viber, whatsapp van!
Írjatok bátran!
Budapesten lakom, utazni tudok. Google chat, Viber, whatsapp van!
Írjatok bátran!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !