Sziasztok mi párként jó husos hőlgytagal keresünk egy helyell rendelkező pasikból álló baráti társaságot sok sok pasi 1 lány felállás. Ha vagytok vagy van pár haverod a dologra akkor írj/írjatok privátba.
10.08.-án keresünk srácokat többesre. Jöttök megbasszátok a kikötött csajszit és mentek (ki lesz kötve egy pozban, szemkötővel, szájpecekkel). Részletek privátban!
Budapesten és környéken párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, helyem van.
Utazni tudok, helyem van.
Sziasztok férfi tagunk a héten Budapesten lesz szívesen csatlakozna párhoz
Sziasztok! 22 vagyok Bp 15.ker és passzív. Keresem azt a férfit akinek nem csak a szája nagy hogy úgy megdug így megdug és mikor ott a lehetőseg lemondja vagy kiveri. Szóval ha tartod a szavad és komolyan megdugsz teljesítem minden vágyad szűk lyukammal. Mai napra de leginkább Szerdára keresek 1 vagy akár több srácot. Várom a jelentkezéseket privátba. Az én posimat már benyálaztam már csak az kéne akinek megnyálazhatom a farkát és belémnyomja.
Kedd este budapesten keresünk pasit aki tudna fogadni egy kis hancúrra 13 kerület és környéke.szimpátia elengedhetetlen.
Két férfi csinos sub nőt keres.
Valakinek nincs kedve felugrani és kényeztetni a farkam amíg élvezek egy nagyot ? Be jössz én kar ruha nélkül varlak álló farokkal és már csinálhatod is! Sok jön és imádom ha folyik
dunaplaza kornyeke

Sziasztok!
Reptér /Budapest és környékén kaland?
Reptér /Budapest és környékén kaland?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék.
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma!
DISZKRÉT partnert keresek. Pasit, olajos farokmasszázsra, estleg orálra. Én neked, viszonzás kizárt.
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Utazni tudok, helyem is van.
Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne ma este? Budapest /Reptér és környéke.
Pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne ma este? Budapest /Reptér és környéke.
Sziasztok. Hölgyet szopatnék ma autóban, Tatabánya és 40km körzetében. Írj/írjatok!
November 21-22 pàrommal tervezünk egy Szentendrei 2 éjszakàs kiràndulàst.. Pénteken egy Budapesti gyógyfürdő làtogatàda a cél ..Tényleg helyes, inteligens szerény, sportos,főiskolàt végzett szép méretű fiút keresek pàromnak..aki elég bàtorsàgot érez,ahoz hogy felszedné őt..szombaton pedig folytatàs az apartmanunkba..csak arc fényképes,és intim képes levélre vàlaszolok!
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!