Szép napot, ma este 3számú főúton Aszód után Pest felé a parkolóban szopnék egy jó faszt. Akit érdekel írjon.
Sziasztok. Este 8-9 óra fele Dunaharaszti és környékén?
Sziasztok! 40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Akár ma is ráérnék, nem csak levelezgető, hanem találkozni is merő pasi vagyok
Jövő hétre keresgélek! Helyem idöm van! Ha lehet párt keresnék akik nem szégyenlősek! De lánytól fiútól sem ijedek meg! A lakás non-stop!
Sziasztok! Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok
Hétvége folyamán keresném hölgy partnerem,pár hölgy tagját kellemes kikapcsolódásra.Csak hetero alapon ismerkednék.
Ha esetleg van kedve valakinek ismerkedni,privátban beszéljük meg a részleteket.
Szép hétvégét mindenkinek
Hétvége folyamán keresném hölgy partnerem,pár hölgy tagját kellemes kikapcsolódásra.Csak hetero alapon ismerkednék.
Ha esetleg van kedve valakinek ismerkedni,privátban beszéljük meg a részleteket.
Szép hétvégét mindenkinek

Szigetszentmiklóson autóban kielégítenék valakit
Sziasztok 27 éves meleg srác vagyok, ma este 3számú főúton Aszód után Pest felé a pihenőben szopnék egy jó faszt...
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Ha számít az intim 21/6
Sziasztok fiatal pasit keresünk harmadiknak csak hetero alapon párom örömére pest es környéke
Solymár- Pilisvörösvár-Piliscsaba környékén hölgyet, párt keresnék találkozáshoz náld, nálam, szabadban, autóban.
Sziasztok !
Jövőhét péntekre (2025.05.16.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét péntekre (2025.05.16.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrén, sportos bi uni srác vagyok
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrén, sportos bi uni srác vagyok
Ingyenes egész testes masszázsra keresek sportos alanyokat Budapesten. Tanultam és van masszázs ágyam. 1-1,5 órás sport vagy relax. Bp. 13. Kerület. Írj, ha szeretnél jönni.
Ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapest es környékén, utazni tudok!
Írjatok bátran! Sok mindenre nyitott vagyok!
Budapest es környékén, utazni tudok!
Írjatok bátran! Sok mindenre nyitott vagyok!
Sziasztok! Fiatal, Budapesten hellyel rendelkező srácként keresném párok társaságát, akár ma este is. Tapasztalatom van már beszállóként, a profilomon az adatok kitöltöttek. Ha érdekesnek találtok, írjatok bátran és beszéljük meg a részleteket.
Sziasztok!
Sexpartnerem keresném ma du.!Zugló!
Sexpartnerem keresném ma du.!Zugló!
Sziasztok!
Szőrös jó farkú haveromat keresem Hatvan + 35 km-es környékén... Én is jó farkú szőrös
Szőrös jó farkú haveromat keresem Hatvan + 35 km-es környékén... Én is jó farkú szőrös

Fiatal, sportos srác keres lányt vagy nyitott párt diszkrét, izgalmas együttlétekre.
32 éves, ápolt, igényes férfi vagyok. Szeretem a jó hangulatot, a kölcsönös tiszteletet és a szenvedélyt. Hölgyeket és párokat keresek, akik nyitottak az új élményekre. Írj, ha szimpatikus vagyok!
32 éves, ápolt, igényes férfi vagyok. Szeretem a jó hangulatot, a kölcsönös tiszteletet és a szenvedélyt. Hölgyeket és párokat keresek, akik nyitottak az új élményekre. Írj, ha szimpatikus vagyok!