sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte használjak dugjak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
16.17.18 kerületbe keresek hetero vagy biszex párt hármas örömökre lehetöleg helyel renndelkezök keresenek.diszkréció higénia adott és elvárt
Valaki Alsónémedi és környékéről???
Sziasztok,
Szentendre és kke?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Diszkréció, biztonság adott és elvárt
Szentendre és kke?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Diszkréció, biztonság adott és elvárt
Sziasztok. Beszélgetni ismerkedni ? Ma esetleg tali?
Sziasztok! Holnap este párral vagy lánnyal kalandoznék, ápolt többesben tapasztalt méretes pasi vagyok, részletek privátban!
sziasztok a holnapi partnerünk egyéb elfoglaltsága miatt lemondta a talit.Keresnénk autós szopásra 30-45-kozotti pasit aki ápolt,tiszta,részletek privátban.Akkor irj ha el is jössz oamusakat tiltjuk.
Sziasztok.50-58 ig,pasit keresnénk,szombat délutánra,estére.
Dányból keresek srácot!
Privátba írj!
Privátba írj!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Mai nap köki közelében tartózkodom. Ha valakinek megfelelne a szabadban, (netán autóban, ha azzal vagy) egy kis kézimunka ... egyoldalúan, én neked.
Csak egyszerűen, jössz, előkapod, kirázom, és mindenki megy a dolgára.
Csak egyszerűen, jössz, előkapod, kirázom, és mindenki megy a dolgára.
Sziasztok!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk! Érdekel a szex chat is!
Szia, lennék a nyaló szolgád. A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Beszélgessünk, kitudja bàrmi lehetsèges!!! Nudit is kedvelem!
Sziasztok! Ma vácon keresek ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket priviben

Üdv!
Bi párral ismerkednék , tartós baráti kapcsolat céljából!
49 éves férfi vagyok.
Bi párral ismerkednék , tartós baráti kapcsolat céljából!
49 éves férfi vagyok.
Szervusztok! Budapesten vagy környékén keresek exhibicionista ès sub hajlammal megáldott hölgyet, esetleg ilyen hölgytagú párt.
Szopnék most újpesten írj viber vagy whatsapp
+36303372060
+36303372060
Házaspárt keresek mindenki örömére, a férjet a feleséggel közösen szopnám. 47 éves pasi vagyok
Sziasztok. Ápolt igényes ferfi vagyok vastagabb kitartó intim szerszammal. Parokat fogadnék gyönyörű szép jakkuzis szaunás nyaralómba huncutkodni kikapcsolódni ..akar több part is barati tarsasagokat ..stb ..Szarvason
Ecser üllö vecsés környékén keresek helyel rendelkezö biszex párt vagy bi homokos pasit.privátba keres
Sziasztok. Holnap utazok Pozsonyba Békésmegyéből. Valaki elkaphatna oda, vagy visszafele! Én passzív. Akár ma este felmegetek hozzád és reggel indulok tovább.