Nem fogtok találni. Legfeljebb gyorstüzelőt aki beszennyezi a puncit! Sok sikert kívánok
(Ez egy válasz Fluffy üzenetére (2025. 04. 29. kedd 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 29. kedd 15:23

Sziasztok
Fiatal férfi társaságot keresek akik kényeztetnék a páromat.
Fontos hogy sportos testalkatúak, és szőrtelenek legyetek. Solo pasikat nem keresünk.
Fontos hogy sportos testalkatúak, és szőrtelenek legyetek. Solo pasikat nem keresünk.
Nem fogtok találni. Legfeljebb gyorstüzelőt aki beszennyezi a puncit! Sok sikert kívánok
(Ez egy válasz Fluffy üzenetére (2025. 04. 29. kedd 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 29. kedd 15:23

Sziasztok
Sziasztok!
Pár vagy hölgy ma este?
Pár vagy hölgy ma este?
Kevés tabut ismerő pasiként keresem hölgyek,párok társaságát kölcsönös élvezetekre! Mobilis vagyok! Autós kalandban is benne lennék! Van aki találkozna velem?
Sziasztok!
Valaki ma este valamit Budapesten, nálad, nálatok, vagy nálam? Helyes, diszkrét, igényes pasi vagyok.
Valaki ma este valamit Budapesten, nálad, nálatok, vagy nálam? Helyes, diszkrét, igényes pasi vagyok.

Sziasztok MA este Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok,
Szentendre és kke?
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrén, rendszeres diszkrét havert keresek.
Szentendre és kke?
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrén, rendszeres diszkrét havert keresek.
sziasztok vannak e erre fele olyan pasik akiket izgatná ha elotte dugjak hasznaljak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Budapesten keresek nőt akit kinyalhatnék, 40 éves korig, hely szükséges.
Sziasztok.Tomi 36 é.és Tina 32é vagyunk.Fiatal uni pasi s shemale .barinője.
Ma ismerkednénk párokkal.Érden van helyünk
Ma ismerkednénk párokkal.Érden van helyünk
Olajos kézimunkára, esetleg pippantásra keresek pasit. Én csinálom neked, viszonzás kizárt. 11 ker.

Hétfőn Budapestre megyek vonattal szívesen cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
2025.06.08.án. 15.00 órai kapunyitással.Kapuban fogadáskor welcome drink!A HELYEK GYORSAN FOGYNAK! Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A park rendezvénye: 17.00 órától Nyári swinger HABPARTY ,hawaii stillusban!!
Mindenkinek,nincs kivétel!! Tipi tapi dinó a habban merüljetek el az élvezetben,senki nem marad szárazon Diszkó zene,tánc,
Este folytatás a szobában
Közben:
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
16.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs.)
21.15 tól nap keltéig. A szobát utána korlátlanul lehet használni swingerezésre!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Kemencés ételek finomságok!
Az est étkezést tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: 17.00 órától Nyári swinger HABPARTY ,hawaii stillusban!!
Mindenkinek,nincs kivétel!! Tipi tapi dinó a habban merüljetek el az élvezetben,senki nem marad szárazon Diszkó zene,tánc,
Este folytatás a szobában
Közben:
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
16.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs.)
21.15 tól nap keltéig. A szobát utána korlátlanul lehet használni swingerezésre!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Kemencés ételek finomságok!
Az est étkezést tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Sziasztok!
Ma estére keresnénk 35-45közötti ápolt,szagmentes (nem hülyeségböl vagy bunkóságból)kultúrált férfit párosunk dundi nőtagja autóban szopna.A részletekért keressetek privátban.A talalkozas a XV.keruletben lenne 20-21:00közötti időben.
Ma estére keresnénk 35-45közötti ápolt,szagmentes (nem hülyeségböl vagy bunkóságból)kultúrált férfit párosunk dundi nőtagja autóban szopna.A részletekért keressetek privátban.A talalkozas a XV.keruletben lenne 20-21:00közötti időben.
Sziasztok!
Vasárnap este Budapest és környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Vasárnap este Budapest és környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Sziasztok Hölgyek
Pesten mostanában Kálvin Téren egy tali.?
Otp előtt
Pesten mostanában Kálvin Téren egy tali.?
Otp előtt
Sziasztok egy aranyos lany társaságát keresem akivek megismerkedhetnék és es eltöltenénk egy estét szabadon korlátok nélkül
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.