Sziasztok! Ma este szívesen kalandoznék párral vagy lánnyal, ápolt méretes hetero pasi vagyok többes tapasztalattal. Részletek privátban.
Sziasztok!
Baráti kapcsolatot keresek egy bi pár személyében.
49 éves vagyok.
Baráti kapcsolatot keresek egy bi pár személyében.
49 éves vagyok.
Sziasztok mai napon késő délután, este programot keresek hetero alapon!
Sziasztok, a mai nap cumiztatnék Budapesten
Lehet megyek pestre jász utcába meg 8ba körutra
Valaki a környéken ?
Passziv 20 éves vagyok
Valaki a környéken ?
Passziv 20 éves vagyok
Május 30. Péntek -Fantasy Island swinger buli!
Budapest 9. kerület, 20:00-2:00 h között
Készüljetek fel egy felejthetetlen éjszakára, ahol az extravagancia és a fantázia találkozik. Hozd magaddal legvadabb álmaidat és öltözz úgy, mintha egy mesebeli szigeten járnál - gondolj merész jelmezekre és titokzatos maszkokra. Ezen az estén csak a képzelet szab határt, így merülj el a Fantasy Island varázslatos világában velünk!
Jelentkezni weboldalunkon lehet a Swinger Yours oldalunkon, de az elérhetőséget privátban tudjuk küldeni, szűrt vendégkörrel, akit nem ismerünk videós beszélgetés szükséges!
Budapest 9. kerület, 20:00-2:00 h között
Készüljetek fel egy felejthetetlen éjszakára, ahol az extravagancia és a fantázia találkozik. Hozd magaddal legvadabb álmaidat és öltözz úgy, mintha egy mesebeli szigeten járnál - gondolj merész jelmezekre és titokzatos maszkokra. Ezen az estén csak a képzelet szab határt, így merülj el a Fantasy Island varázslatos világában velünk!
Jelentkezni weboldalunkon lehet a Swinger Yours oldalunkon, de az elérhetőséget privátban tudjuk küldeni, szűrt vendégkörrel, akit nem ismerünk videós beszélgetés szükséges!
Házaspárhoz csatlakoznék. Utazni tudok. 47 éves nyitott pasi vagyok.
Szép jó reggelt
Adatlapom szerint keresek főleg kapcsolatot.
Alkalmi kapcsolatba nem nagyon hiszek mert igéri és nem jön a talihelyre, csak várok és várok de nem jön.
Megértést köszönöm.
Adatlapom szerint keresek főleg kapcsolatot.
Alkalmi kapcsolatba nem nagyon hiszek mert igéri és nem jön a talihelyre, csak várok és várok de nem jön.
Megértést köszönöm.
Sziasztok Dömsöd környékéről valaki-valakik esetleg?
Sziasztok MA estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Holnp délelöt budapesten leszek azon belül köbányán is helyel rendelkezö diszkrét ápolt párt keresek hármasra.kukkolnék de puncit is nyalnék akár viszonzás nélkül is kor alkat nemszámit.légy ápolt és dizkrét.és persze nekamuz!
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte használjak dugjak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
16.17.18 kerületbe keresek hetero vagy biszex párt hármas örömökre lehetöleg helyel renndelkezök keresenek.diszkréció higénia adott és elvárt
Valaki Alsónémedi és környékéről???
Sziasztok,
Szentendre és kke?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Diszkréció, biztonság adott és elvárt
Szentendre és kke?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Diszkréció, biztonság adott és elvárt
Sziasztok. Beszélgetni ismerkedni ? Ma esetleg tali?
Sziasztok! Holnap este párral vagy lánnyal kalandoznék, ápolt többesben tapasztalt méretes pasi vagyok, részletek privátban!
sziasztok a holnapi partnerünk egyéb elfoglaltsága miatt lemondta a talit.Keresnénk autós szopásra 30-45-kozotti pasit aki ápolt,tiszta,részletek privátban.Akkor irj ha el is jössz oamusakat tiltjuk.
Sziasztok.50-58 ig,pasit keresnénk,szombat délutánra,estére.
Dányból keresek srácot!
Privátba írj!
Privátba írj!