Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !
Nagy szerszámu pasit keresek aki teleelvezne az arcomat. Csak nagyfarkuak írjanak. Képed legyen, nekem is van.
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok.
Ma megy innet valaki Paradiseba?
El tudnam vinni Budapestrol, leginkabb holgynek orulnek..
Ma megy innet valaki Paradiseba?
El tudnam vinni Budapestrol, leginkabb holgynek orulnek..
Aktív srác,pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hétfő délelőtt hely van.
Van
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (ma 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:52
Valakinek van csaj ismerőse rokona barátnője kolléganoje akinek nagy melle van vagy duci????
Nekem van, anyósom
ma 13:52
Valakinek van csaj ismerőse rokona barátnője kolléganoje akinek nagy melle van vagy duci????
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Ez egy korrekt megfogalmazás, Gratulálok, több ilyen kellene!
(Ez egy válasz straponboy28 üzenetére (ma 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:41
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
44 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
44 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Helló!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Laci1501-nek köszönjük a tegnap estét ! Folyt.köv. !
(Ez egy válasz marineland üzenetére (tegnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:17
Most fogadnánk lakásunkon adatlapunk szerint férfit ! Olvass adatlapot, csak privát üzenetet várunk !
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas???és ami alakul
Aktív srác,pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hétfő délelőtt hely van.
Sziasztok! Lányokkal ismerkednénk max 40-ig párom és jómagam örömére, női bi elfogadott. Utazni tudunk. 20-as éveinkbe járunk szeretnénk kipróbálni még plusz egy lánnyal. Csak kontaktal írjatok privátban. Férfiak hiába próbálkoznak rögtön tiltva lesznek. Köszönjük a megkereséseket.
2025. november 07-én péntek este Ráckevén a nudis wellnessben fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg.
Sziasztok Nagykőrös ma
Nö pár férfi
Helyem van
Nö pár férfi
Helyem van
Sziasztok, mai napra keresek belevaló hölgyet Budapesten. Helyem van.
Cegléden?ma? hölgyek,párok?

vazelinator

couplecool
Marie