Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi, de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Ma estére keresek egy párost vagy lányt akikkel jól érezhetjük magunkat. Szex mellett jó beszélgetésekre is vevő vagyok

bocsánat, véletlen dupla lett
Sziasztok! Csinos egyedülálló hölgyet vagy páros női tagját szívesen megkocsikáztatnám egy Porsche-ba, ha utána mást is csinálunk... mit szólnátok?
Keresem azt a fekete göndör hajú, napszemüveges nőies Istennőt, akivel a minap együtt utaztam a 4-6-os pótlón. A jobb lapockád felsőrészén egy kis koktélpohár van tetoválva, szívesen teletölteném. A Nyugatinál szálltunk le, kicsit beszélgettünk, épp egy interjúra mentél!.
Sziasztok! Ma estére keresünk sportos jó farkú srácot srácokat Pesten aki fogadni is tud minket!
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát a mai nap. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha szimpatikusnak találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
Sziasztok keresek Augusztus 8-11 között egy szimpatikus párt akikkel jól érezhetnénk magunkat helyet biztosítom jakuzzival szaunával felszerelt apartman parádsasváron
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Sziasztok!
Ma este Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Írjatok bátran!
Ma este Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok! Írjatok bátran!
Ma este szopatnék srácot
Még egy párt kesük holnapra aki csatlakozna hozzánk 40 es hasonló korosztályból a hölgytag bi.Hozzánk hasonló átlagos,sportost testalkatúakat keresünk.Nudizás,napozás,hűsölés a medencébe,szex.Telkemen a Tisza tónál.
Szia! Holnap délben reptéren esetleg???
(Ez egy válasz Bma14 üzenetére (tegnap 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok! 22 vagyok pesti passziv. 28 es 50 között keresek aktiv budapesti férfit, aki ápolt es normalis. 15.kerületben lakok. Akit érdekel írjon rám.
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi, de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Sziasztok ! Ma valakinek nem esne jól egy szopás ? Le vezetni a mai feszültséget? smile 9-8 kerület körül ?
23 éves bi passzív srác vagyok
23 éves bi passzív srác vagyok
Estét.
Szépvölgyire hölgy, pár tervezi feljönni?
Szépvölgyire hölgy, pár tervezi feljönni?