Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Mai napra keresek egy hölgyet aki eljönne velem mint kísérőm Glorycafe-ba vagy Swingerforyou-ba kicsit kikapcsolódni.
Üzenetben megtudjuk beszélni a továbbiakat.
Üzenetben megtudjuk beszélni a továbbiakat.

Sziasztok! Fél óra múlva Hölgy vagy pár a reptéri kifutónál? 30as mások által jóképűnek mondott potens pasi vagyok
Ma estére újra keresünk tettrekész, bátor pasit vagy pasikat egy igazi milf kényeztetésére. Első üzenet után Vibert fogunk kérni. Este hat körülre tervezzük, hely a Kerepesi környéke.
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma délelött!BP.!
Sexpartnereim fogadnám ma délelött!BP.!
Kedves, különlegesség kedvelő srácként keresek párt, esetleg baráti társaságot. Részletek privátban.
Szombat estére keresek szexet Budapesten !
Csak nő vagy pár !
Csak nő vagy pár !
házibarát lennék .
Pénteken késő este vagy szombaton népligetben kalandoznék aktív pasikkal
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén elsősorban Csepel sziget !
Sziasztok! Olyan hölgyet vagy férfit keresek, aki holnap napközben meglepné otthon a férjem, és leszopná. Fényképes emailben várom a jelentkezőket.
Sziasztok! Pénteken Hölgy vagy pár reptéri kifutónál 13:00körül? 30 éves mások által jóképűnek mondott potens pasi vagyok
Sziasztok valaki nem szopatna egy 23 éves srácot ? Kispest vasútállomás környékén ? 1 órán belül ?
Tudom kicsi rá az esély de hátha

Tudom kicsi rá az esély de hátha
Sziasztok, péntek délután 5-6 óra körül hölgyhöz/párhoz csatlakoznék budapesten. Hetero alapon báemiben benne vagyok. Imádok nyalni, masszírozni
akár szerepjátékokban is bennevagyok. DP sem akadály. Érezzük jól magunkat

Fiatal (harminc alatti) párt kukkolnék
Ma este nagy farkú pasit szívesen magamba engednék a reptér környékén. Írj privát
Ma estére hölgy kényeztetésére keresünk 1-2 tettrekész 40 körüli pasit vagy pasikat aki az első üzenet után is tud még válaszolni és komolyan is gondolja. Hely a Kerepesi út környéke.
Nyitott párt erotikus masszázzsal kényeztetnèk.
Szasztok Szarvason vasárnap estére vagy napkozbe ill hétköznap előre megbeszélt időpontba Szarvason fogadnék igényes házaspárokat 3mas izgalomra, gyönyörű szép wellness környezetbe szuper hangulatos teraszon 7 személyes jakkuzival szaunával gyönyörű kert, csend paradicsomba? szomszéd mentes övezetbe magánterületen. Közvetlen barátságos 25-50 es házaspárokat várok. Akár másik párokkal is johettek többen is, ha van ismerősötök, egy szuper kikapcsolódásra. Természetesen maximális diszkréció melett . Jó magam ápolt udvarias úriember vagyok. Levélbe írjatok , fantasztikus közérzet , fények jakkuzi zene italozás gyönyörű kert nagy medence stb. Tapasztalt férfi vagyok, kezdőket is szívesen várok. Levébe írjatok....