sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Írtam privát
(Ez egy válasz Nyiregyipar28 üzenetére (tegnap 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:55
Sziasztok ! Holnaptol szombatig az Aquaworldben leszunk !Nagy intimmel pasit keresünk feleségem örömére ! Kerlek csak az irjon aki fel is jönne hozzá !
Sziasztok ! Holnaptol szombatig az Aquaworldben leszunk !Nagy intimmel pasit keresünk feleségem örömére ! Kerlek csak az irjon aki fel is jönne hozzá !
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok!
Ma esti kaland Budapest és környékén?
Ma esti kaland Budapest és környékén?
Hali Baja Környékén keresek hétköznaponta kalandozni 1 hölgyet/ párokat a hölgy örömére.
Február 7–8-án Budapesten leszünk, és nem barátkozni akarunk.
Harmadiknak keresünk egy sportos, domináns, nagy méretekkel rendelkező pasit, 40 év alatt, aki bírja a tempót és nem ijed meg két bevállalós nőtől.
Kémia, ösztönök, feszültség – nem dumálunk sokat, tudjuk, mit akarunk.
Ha magadra ismertél, és nem csak írogatni szeretnél, írj privátban.
Harmadiknak keresünk egy sportos, domináns, nagy méretekkel rendelkező pasit, 40 év alatt, aki bírja a tempót és nem ijed meg két bevállalós nőtől.
Kémia, ösztönök, feszültség – nem dumálunk sokat, tudjuk, mit akarunk.
Ha magadra ismertél, és nem csak írogatni szeretnél, írj privátban.
Szia
Gergo vagyok, 30 eves urkent szivesem csatlakoznek hazasparhoz. Pest, illetve Komarom - Esztergom varmegyeben.
Nagy ciciket kedvelo ur vagy 40 es korosztaly leveleit is szivesen fogadom
Kerlek privatban irjatok.
Akar hosszabb tavra is...
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot is.
Gergo vagyok, 30 eves urkent szivesem csatlakoznek hazasparhoz. Pest, illetve Komarom - Esztergom varmegyeben.
Nagy ciciket kedvelo ur vagy 40 es korosztaly leveleit is szivesen fogadom
Kerlek privatban irjatok.
Akar hosszabb tavra is...
Autovak mobilis tudok lenni. Privatban adok telefonszamot is.
Bi érdeklődésű párhoz csatlakoznék,orális,hármas finomságokra!
Sziasztok 2 kerület környékén valaki? Üdv Attila
Szub,Szub/Mazo, Mazohista szolganöt, rabszolgát, szexrabszolgamnak keresek nőt aki hozzám költözik vidékre, és aki nyitott,24/7 szolgálni! 53 éves domináns, férfi vagyok egyedül élek! Ha érdekel írjál levelet az adatlapomra!
Keresünk olyan nem dohányzó párt négyes gabalyodásra, ahol a férfi tag sem fél a saját nemétől.
Mi valós pár vagyunk, erről meggyőződhettek egy négyes videocsetben is, ahol a randit véglegesítjük.
Budapesten helyünk van, de utazni is tudunk.
Csak pároknak válaszolunk.
Mi valós pár vagyunk, erről meggyőződhettek egy négyes videocsetben is, ahol a randit véglegesítjük.
Budapesten helyünk van, de utazni is tudunk.
Csak pároknak válaszolunk.
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint nem rossz pasiként keresek Bp, Érd és ezek környékén most szombat délelőttre (akár délutánig is meg tudom oldani h szabad legyek délelőttől) hölgyet vagy párt. Sok menetes együttlétet keresnék.
Mai naptól csütörtökig Egerben leszünk találkoznánk szimpi párral kórházat nincsen. Vagy szimpi hölgyet egyedülálló pasik nem érdekelnek.
Sziasztok!
Feleségem nélkül keresek 50+ hölgyet vagy párt!
Feleségem nélkül keresek 50+ hölgyet vagy párt!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Sziasztok. Valaki ma egy kis kalandra Őrbottyán vagy körnékén? Pár esetleg?
Holnap 6án szopnék szép tele faszt akár többet is

vazelinator