Sziasztok, belevaló hölggyel randiznéknék Bp-en, az adatlapom szerint. 183/87, 47 éves hetero pasi vagyok.
Budapesten kukkolnék párokat vagy csatlakoznék hozzájuk, akár szabadban is. Utazni tudok!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Ma 6 óra körül szopnék Budán, nem lesz sok időm mert sietek haza
13. Kerületben ismerkednék
Sziasztok! Augusztus 11-étől, hétfőtől egészen szombatig (szombaton már nem) szabad leszek. Keresek egy csinos, bevállalós hölgyet vagy párt, akivel/akikkel eltölthetném izgalmasan az estéket, éjszakákat. Bp, Érd és ezek környéke, hely kell, de autós kalandban is benne vagyok. Szeretem a telt idomokat, illetve a korban nálam jóval fiatalabb vagy éppen érettebb partnereket. Ápoltság, egészség, diszkréció adott és egyben elvárt.
Hölgyeim!! 28 éves pasi vagyok ismerkednék , egy kis kalandozás elütni az időt írj privatba Monor és Pilis környéke
Keresgélek... ha érdekelhetlek, írj.
Párokkal és Lányokkal ismerkednénk.
Privát üziket várunk.
Privát üziket várunk.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Sziasztok Xll. Kerület valakik esetleg Mom park közeléből????
ma délelőtt keresnék hölgyet, kor nem számít. 22 éves vagyok, 9. kerületben hellyel rendelkezem.
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!!
Dunakeszin ma este 22 körül ( meló után lennék) barátság úti lakótelep környékén egy nagyon gyors cumizásra valaki ráér?
Ma estére keresnénk az adatlapunk szerint pasit aki erotikus masszázsban részesítené a hölgyet, aki viszonzásként kiveri és leszop. Dugás nincs ! Csak privát üzenetet várunk ! Ne ide írj !
Sziasztok! Jó méretű srácot srácokat keresünk ma estére aki tud minket fogadni
Sziasztok!
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Ma este pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon ,párt, illetve hölgyet keresek hosszabb távra !
Akár autós, búvóhelyes talikra!
Valóban nagy és megbízható cerkám van .
Budapesten heteró alapon ,párt, illetve hölgyet keresek hosszabb távra !
Akár autós, búvóhelyes talikra!
Valóban nagy és megbízható cerkám van .
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint?