Sziasztok! Fiatal, igényes , kedves, masszázsban profi srácként intelligenciát, izgalmat, intimitást kereső NŐK/HÖLGYEK és izgalmakra nyitott PÁROK társaságát keresem kizárólag a hölgy örömére!
Közös wellness, masszázs, kukkolás, 3-as, cukold is szóba johet
Privátban îrj!

Sziasztok! 16-án estére keresnék hölgyet vagy párt a Blaha környékén. Hely megoldott.
Párokkal és Lányokkal randiznánk
Privátban keressetek pussz

Privátban keressetek pussz
A héten Őrbottyánban leszek, szívesen ismerkednék, hölgyel esetleg hetero párral a környékről! 30 éves sportos potens tetovált többesben tapasztalt pasi vagyok! Megkereséseket privát üzenetben! Helyem nem lesz viszont mobilis vagyok
Szexi bi pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, aki kukkolni szeretne vagy kalandozni bi pasikkal, jelezzen mindenképp smile
Szép farkú, ápolt, igényes pasit is cumiznék élvezésig, akár többet is egyszerre..
Szép farkú, ápolt, igényes pasit is cumiznék élvezésig, akár többet is egyszerre..
Persze, miért is ne. Keressetek!
(Ez egy válasz Kiscsavargo üzenetére (tegnap 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:15

Hello olyan kérdésem lenne hogy páromnak az lenne a vágya hogy ő kényezteti magát és két férfi egyik én a másik te veri közben és a végén rá élvez a testére nincs aktus közben se utánna maximum ő veri nekünk kézzel hogy ilyenre lenne esetleg lehetőség ? Előre is köszönöm. 30as korban vagyunk Utazni tudunk
Abszolút!
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2025. 09. 12. péntek 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello olyan kérdésem lenne hogy páromnak az lenne a vágya hogy ő kényezteti magát és két férfi egyik én a másik te veri közben és a végén rá élvez a testére nincs aktus közben se utánna maximum ő veri nekünk kézzel hogy ilyenre lenne esetleg lehetőség ? Előre is köszönöm. 30as korban vagyunk Utazni tudunk
Sziasztok BME-napokra jon valaki??
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

De unalmas hogy evek ota minden nap kulonbozo neveken probalkoztok
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (tegnap 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 28-29 sportos fiúk lányt vagy párt keresnek egy kis vasárnapi kalandozásra.
Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna ma este?
Pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna ma este?
Sziasztok! Igényes pár minden kívánságát teljesíteném ma délután Pesten.
Esetleg ha van itt olyan bi/kivancsi hetero ferfi aki miskolcon jarna es lenne kedve szopatni az irjon ram
Hekyem van
Kepem van kint az oldalamon
Hekyem van
Kepem van kint az oldalamon
Szarvason fogadnék házaspárokat 3mas vagy többes izgalomra, gyönyörű szép wellness környezetbe hangulatos teraszon 7 személyes jakkuzival szaunával házaspárokat. Akár ismerős párokkal is johettek többen is egy szuper kikapcsolódásra természetesen maximális diszkréció melett . Jó magam ápolt udvarias úriember vagyok. . Akár rendszeresen is jöhettek többen is ismerősökkel és jól érezhetjük magunkat igényes környezetben. Levélbe írjatok , fantasztikus közérzet , fények jakkuzi zene italozás gyönyörű kert nagy medence stb. Tapasztalt férfi vagyok, kezdőket is szívesen várok. Levébe írjatok.
Sziasztok! Most délután igényes, diszkrét pár Pesten akik mernek találkozni egy izgalmas hármas kalandra? Minden vágyatok, kívánságotok teljesíteném! Akár perverzet is! Privátban keressetek, és telefonon folytassuk!
Most belevaló vagány pasit keresünk aki nem fél kezdeményezni, csajozni
Szia! Én találkoznék Veletek szívesen....
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2025. 09. 12. péntek 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki Alsónémedi és környékéről???