sziasztok nőt keresek akár rendszeres kalandozásra!elsősorban Gyál környékén! fix helyem nincs! viszonylag új magán buszban tudunk egymás kedvére tenni ha más opció nincs...
Ma estére keresek aktív srácot Budapestről, elsősorban orális szexre.
Hely vagy autó szükséges. 27 éves, passzív srác vagyok.
Hely vagy autó szükséges. 27 éves, passzív srác vagyok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma dél fele Csepelen 50 es nőt dupláznám valakivel ott
Bisex párral ismerkednék ahol a nőt izgatja ha egy másik pasival szophatja a párját.
Megismerkednék kizárólag hetero sráccal úrral akit izgatna egy közös maszti miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét!Laza jófej legyél akivel lehet is beszélgetni,meginni egy italt!Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni és van esti szabad időd!Normálisan megfogalmazott levelere válaszolok,elérhetőséget írj.
Holnap estére keresünk harmadiknak Nagy intimmel pasit a feleségem örömére ! Csak az írjon aki el is jönne.
Sziasztok.
Fiatal pasi ma párhoz csatlakozna.3 ban van tapasztalat.
18cm intim.
Utazni tudok, és Érden van helyem.
Privibe irjatok.
Fiatal pasi ma párhoz csatlakozna.3 ban van tapasztalat.
18cm intim.
Utazni tudok, és Érden van helyem.
Privibe irjatok.
40-es fiù/làny pàroshoz csatlakozna most max.25 èves fiù?.18.kerület!
Sziasztok!
38 éves, egyedülálló, intelligens nyitott férfi vagyok.Lányokkal és párokkal ismerkednék Budapesten és környékén.Minden jóban benne vagyok
38 éves, egyedülálló, intelligens nyitott férfi vagyok.Lányokkal és párokkal ismerkednék Budapesten és környékén.Minden jóban benne vagyok

sziasztok olyan pasi van-e itt aki elott megdughato lenne a neje és ezt nagyon izgatná?
Hello mindenki! 22 éves budapesti srácként kalandoznék ma!

Hello mindenki! 22 éves budapesti srácként kalandoznék ma!

Sziasztok. Ápolt és teljesen normális életvezetésű 40-es férfiként párokkal ismerkednék. Dunaharaszti és környéke.
Sziasztok. Ápolt és teljesen normális életvezetésű 40-es férfiként párokkal ismerkednék. Dunaharaszti és környéke.
Sziasztok!
Sziasztok!
Szexpartnereim...keresném ma du.!Bp.!
Szexpartnereim...keresném ma du.!Bp.!
Diszkréten nálam, a profil alapján
Sziasztok én egy 36 éves pasi vagyok!Lányt, párt keresek minden jóra!Helyem van várpalotán utazni sajnos nem nagyon tudok de fogadni igen!
Sziasztok!
Hellyel rendelkező, ápolt hetero pasiként keresem partnerem Nő vagy hetero pár személyében. Helyem van de menni is tudok, és kocsi is van.
Hellyel rendelkező, ápolt hetero pasiként keresem partnerem Nő vagy hetero pár személyében. Helyem van de menni is tudok, és kocsi is van.