Sziasztok!Most hétvégén pár a Tisza tónál,Poroszló,Sarud akinek volna kedve ismerkedni extra locsolás a hölgytagnak egy méretes szerszámmal,akár autóban,szabadban extrém helyeken is..
Sexpartnerem keresném most reggel!Bp.!Hely van!
Budapesten valaki talizna ma?
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
azsiai novel ismerkednek vagy olyan pasival akinek volna ilyen noje.
Sziasztok Budakalász?hölgy, pár?szívesen csatlakoznék
Sziasztok!
38 éves, egyedülálló, intelligens nyitott férfi vagyok.Lányokkal és párokkal ismerkednék Budapesten és környékén.Minden jóban benne vagyok
38 éves, egyedülálló, intelligens nyitott férfi vagyok.Lányokkal és párokkal ismerkednék Budapesten és környékén.Minden jóban benne vagyok

Valaki ma este egy kis kaland ?
Ma este csatlakoznék este egy párhoz! Ha szimpatikus vagyok, akkor hozzuk össze! Budapest környékén keresgélek.
valaki ///pár vagy hölgy üllö közelében???
Esztergom környékén kíváncsi hetero farkat verne, cumizna.
Sziasztok! Fiatal srácként ismerkednék/kalandoznék Budapesten!
Sziasztok lelkes locsolót keresünk csak a cicis tagunk részére de hetero hármashoz . részletek az adatlapon , kérlek olvassátok el hogy ne írogassunk egymásnak feleslegesen. Köszönöm.
Ma délelőtt M0-M3 találkozásnál kocsiban egy közös maszti?

Kecskemét -Solt. Fiatal max 40 éves pasit keresek alkalmi vagy állandó sexpartnernek férjem tudtával és vagy partira. Vibered, autód legyen. Tali csak nálunk. Picsázható és tágítható vagyok
Sziasztok. Nagy farokkal elégitenék ki formás hölgyeket
Imádom a nagy kerek feneket

Hölgyek,Párok társaságát keresem!
Tapasztalt,kitartó,odaadó 35éves Pasi!
Üzenet módosítása
Tapasztalt,kitartó,odaadó 35éves Pasi!
Üzenet módosítása
Sziasztok,Bisex vagy lesbi lányt keresek magamnak,párom néző vagy ahogy alakul.
Sziasztok! MA este A városliget és a Pap László aréna között keresek passzív hölgyeket akik megnéznék esetleg levideóznák ahogy egy guminővel szexelek, valami félreeső, mégis nyugis helyen:P Többit priviben

Yoni masszázs-al Hölgyeket kényeztetnék!
Pasik ha meglepnétek párotokat,jelezzétek bátran!
Hatvan és környéke!
Pasik ha meglepnétek párotokat,jelezzétek bátran!
Hatvan és környéke!