Sziasztok!
Intelligens, magára igényes budapesti pasi lányok/hölgyek társaságát keresi.
Intelligens, magára igényes budapesti pasi lányok/hölgyek társaságát keresi.
Sziasztok! Én szívesen benne vagyok! Megbízható, többesben tapasztalt srác vagyok! Privátban írom a skype elérhetőségemet!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 27. szerda 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 27. szerda 19:14
Törölt felhasználó (4555232)

Jövőhéten egyik estére keresünk pasikat akik nem kamusok és érdekelné őket egy spricc party. A képen látható kisasszonyt lehetne spriccelni alul felül kívül belül. Bp-en lenne a reptéri ut környékén. Csak az irjon akinek van skype és mindent ott egyeztetünk.
Nagy farokkal hölgyet kényeztetnék,állandó partnert keresek ,vagy házaspárnál lennék házibarát. Imádom a gömbölyded alkatot. Búvóhelyem van, Bp VII: ker. Utazni is tudok BP +100Km Várom a leveleteket. Norbi
Jövőhéten egyik estére keresünk pasikat akik nem kamusok és érdekelné őket egy spricc party. A képen látható kisasszonyt lehetne spriccelni alul felül kívül belül. Bp-en lenne a reptéri ut környékén. Csak az irjon akinek van skype és mindent ott egyeztetünk.
Sziasztok !
Holnap este csütörtökön 11.kerületi lakásunkon fogadnánk 35 év feletti hetero, nemdohányzó pasit hármas szexre. Vastag farok előny ! Csak privát üzenetre reagálunk !
Holnap este csütörtökön 11.kerületi lakásunkon fogadnánk 35 év feletti hetero, nemdohányzó pasit hármas szexre. Vastag farok előny ! Csak privát üzenetre reagálunk !
Sziasztok!
38 éves, egyedülálló, intelligens nyitott férfi vagyok.Lányokkal és párokkal ismerkednék Budapesten és környékén.Minden jóban benne vagyok
38 éves, egyedülálló, intelligens nyitott férfi vagyok.Lányokkal és párokkal ismerkednék Budapesten és környékén.Minden jóban benne vagyok

Sziasztok, szombati napon keresunk pasit budapest es kornyeken nagy intimmel a felesegem örömére! Akkor megyunk ha van komoly jelentkező!
Alkalmi vagy hosszútávu,szexpartnert keresek kötetlenűl hölgyek,párok jelentkezését várom! Diszkréció alap!
Sziasztok. Ma egész nap és a héten esténként fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.
Esztergom környékén cumiznék. Én 45 198/108
Diszkréten nálam, a profil alapján
Sziasztok. Ma egész nap és a héten esténként fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.
30-a az szombat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 27. szerda 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 27. szerda 09:04
Törölt felhasználó (4663766)

Sziasztok!
Keresnék Budapesten, 30.-án azaz pénteken egy vagy párt, közös tartalmas örömszerzésre.
Nagy intimmel rendelkező, kitartó fiatal srác vagyok
Ha felkeltettem érdeklődésed, várom az üzeneted!
Keresnék Budapesten, 30.-án azaz pénteken egy vagy párt, közös tartalmas örömszerzésre.

Sziasztok!

Ma hajnali 4 kor pesten valaki van aki szexelne nő, bi pár, vagy férfi? Akkár perverz dologba is benne lennék !
Sziasztok,
Párt keresünk egymás előtti sex illetve pár cserére. Komolyabb kritérium nincs legyetek igényesek! Jelentkezz aztán Viberen meg beszéljük. De szóba jöhet bi lány is.
Párt keresünk egymás előtti sex illetve pár cserére. Komolyabb kritérium nincs legyetek igényesek! Jelentkezz aztán Viberen meg beszéljük. De szóba jöhet bi lány is.

Sziasztok. Egész héten esténként fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.
Május 9.én Nyíregyháza - Budapest, Budapest-- Nyíregyháza
útvonalon, ( kisebb kitérő megoldható) keresem, alázatos, láb és harisnya kedvelő, hellyel rendelkező női rucis passzív cicámat.
Ezen a napon, szívesen utazhat velem egy lassan, hosszan szopni szerető is.
Én aktív, domináns, harisnyát viselő pasi vagyok.
útvonalon, ( kisebb kitérő megoldható) keresem, alázatos, láb és harisnya kedvelő, hellyel rendelkező női rucis passzív cicámat.
Ezen a napon, szívesen utazhat velem egy lassan, hosszan szopni szerető is.
Én aktív, domináns, harisnyát viselő pasi vagyok.
Sziasztok,
Ma este diszkrét kaland? 30 éves diszkrét sportos bi srác vagyok, minden érdekel biztonságosan, helyem van Szentendrén
Ma este diszkrét kaland? 30 éves diszkrét sportos bi srác vagyok, minden érdekel biztonságosan, helyem van Szentendrén