Sziasztok!
Hölgyet keresünk 3as játékhoz
33 / 57 férfiak
BP-Szolnok
Hölgyet keresünk 3as játékhoz

BP-Szolnok
Budán ma napközben ráérek!
Sziasztok Gyál(esetleg közeli) nő vagy pár aki pasit keres? akár rendszeres talira...
Holnap, azaz kedden, pár egy fergeteges szexkalandra? Budapest és környékén mobilis vagyok. Magas, sportos, intelligens negyvenes
Sziasztok szèp napot mindenkinek párokat és hölgyeket keresek közös együtlètre Budapest ès környéke akik szeretik a vastagab intimet privátba akit érd hely az van
sziasztok. Kortól ,alkattól független ,keresek hölgyet . Ápolt ,intelligens férfiként ,nagyravágyó hölgyek kivánságát kielégiteném. Diszkréció adott ,lehetsz nem független is, helyem van.
Ápotság higiénia fontos ,óvszer kell
Norbi
Ápotság higiénia fontos ,óvszer kell
Norbi
Sziasztok. Holnap reggeli órákban hölgynek, párnak reggelit készítenek, kávét főznék!? Budapesten.
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párok vannak e itt?
Sziasztok!
Ma este aktív partnert szopnék Bp-en belül. Hely vagy autó szükséges. Én 27 éves passzív, vékony srác vagyok.
Ma este aktív partnert szopnék Bp-en belül. Hely vagy autó szükséges. Én 27 éves passzív, vékony srác vagyok.
Budapesten, hetkoznap korai orakban raeroket keresek az adatlapomon leirtak alapjan. Bi parok, pervi Holgyek, dominak

Sziasztok! Ma este, éjjel szívesen fogadok hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!

Intelligens ès igènyes pasikat vagy párt keresünk ☺️
Sziasztok ! Pesti vagy Pest megyei házaspárnál lennék házibarát ! Szivesen csinálom irányitva a cuckold vagy creampie szexet,vagy akár a hármas vagy többes szexet ! Ésszerű távolság nem akadály !
Sziasztok lenne kedve most valakinek közös masztihoz? Paros ferfi tagja vagyok
Dunakeszi kornyeken csak holgyet dugnek bar hol titokban wc auto ami izggatna.....
Szextali most bpn?!sok minden belefer harmadiknak is vagy gruppen, sok fetish jatszik! Kisfarok szopas,labfetish,pisiszex, deepthroat, es a tobbi! ..
))

Valos par ma ejszaka aki nemcsak irogatni szeret ?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok. Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye északi részéről, szívesen ismerkednék párral, hosszabb távra! Helyet meg tudom oldani, de az utazás sem jelentene gondot! Maximális diszkréció mellett. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba. Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.