Ma estére popsi kedvelő belevaló bikát keresek. Belváros!
Szombat, vasárnap napközben társaságra vágyó hölgy esetleg?

Sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget? (cuckold)Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok, ma estére érdeklődö hölgy van budapesten? Hely van, de utazni is tudok.
sziasztok.
Szívesen csatlakoznék párhoz 27 év úrként a hölgy örömére. Utazni tudok, diszkréció adott, ezért privátban légyszíves. 30- 40 es korosztályú pár is szóba jöhet
Szívesen csatlakoznék párhoz 27 év úrként a hölgy örömére. Utazni tudok, diszkréció adott, ezért privátban légyszíves. 30- 40 es korosztályú pár is szóba jöhet

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Sportos 40 es pasi extra mérettel szívesen kalandozna ma este 12 ker de utazni is tudok ( hetero ) üdv : P
Milyen kár hogy vmi hirtelen felindulásból-nem válaszoltam rögtön, mert mondjuk más dolga is van az embernek-letiltottatok:(
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2023. 02. 24. péntek 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 24. péntek 14:59

Ma este 21 órára keresünk férfit adatlapunkon megírt feltételek alapján, aki alaposan átmasszírozná ( is ) párosunk hölgytagját ! Csak üzenetet várunk !
Sziasztok!
Párt keresnénk ma estére,egymás előtti játszadozáshoz.
Erős szimpátia esetén,orális élvezet belefér.
Kellemes hotelben tudunk (nagyon diszkrét) helyet biztosítani.
Párt keresnénk ma estére,egymás előtti játszadozáshoz.
Erős szimpátia esetén,orális élvezet belefér.
Kellemes hotelben tudunk (nagyon diszkrét) helyet biztosítani.
Ma este 21 órára keresünk férfit adatlapunkon megírt feltételek alapján, aki alaposan átmasszírozná ( is ) párosunk hölgytagját ! Csak üzenetet várunk !
Budapesten mostanában valaki?
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Reptéri kifutóhoz jön valaki napsütésben ismerkedni?
Izgalmas hetőségek tárháza
Izgalmas hetőségek tárháza

Valaki/knek nincs kedve segíteni rajtam?Bp! Kocsival vagyok smile nagyon bírnám ha magamra élvezhetnék vagy rám köpné valaki ahogy tele eresztem a száját smile olyan írjon aki szereti a gecit mert sok jön
Sziasztok,
Ma este sportos, értelmes férfi keresi partnereit.
Ma este sportos, értelmes férfi keresi partnereit.
Sziasztok! Barátommal hölgyet keresünk. Heteró alapon, csak a hölgy örömére.
Privátba írj.

Ma estére keresünk part a repternel
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Egy mozi meg … valaki?
Sziasztok!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!Hely kell!
Szexpartnereim keresném ma de.!Bp.!Hely kell!