Ma este sajnos nem jó, de egyszer szívesen kimotoroznék hozzátok.
(Ez egy válasz Mocispasi1111 üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 06:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 13. csütörtök 06:00

Sziasztok! Ma eszére keresünk párokat, esetleg fiatalabb pasit adatlapunk szerint. Helyünk van pestmegyében.
Sziasztok! Ma eszére keresünk párokat, esetleg fiatalabb pasit adatlapunk szerint. Helyünk van pestmegyében.
Sziasztok.Ma este, éjjel is várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Sziasztok! Van még valaki?
Ma este adatlapunkon leírtak megfelelő pasit fogadnánk 21 óra magasságában. Vastag méret előny ! Csak privát üzenetre reagálunk ! OLVASS ADATLAPOT !
Sziasztok. Párokat és kigyurt pasikat keresünk

Üdv! 24 éves fiatal srácként keresem partnerem, csak hetero alapon.
Párokat keresek Budapesten, kenyeztetnek mindkét oldalon ha szükséges

Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma du.!
Pesterzsébet,Kispest..Monorig!
Sexpartnereim keresném ma du.!
Pesterzsébet,Kispest..Monorig!
Pesten keresek ma délelőtre hellyel rendelkező bi párt vagy férfit perverz dolgok is ok!
Szerdàra keresünk kèpzett masszôrt. 41/30 èves sportos pàr vagyunk. Elèrhetôsèget privatban varjuk
30-as, 40-es popsi kedvelő apucikat keresek. Ha nem zavar, hogy a formás kerek popsimon tanga lesz és combfix akkor, keress. Pussz
Ma este éjszaka szabad lennék(jelenleg csak egyedül férfiként keresek mert a pàrom elutazott),
Budapest és Pest megye. Elsősorban pàrokkal talalkoznék szívesen , bi dolgok erdekelhetnek de nem vagyok nagyon jártas benne, akkor is csak passzív szerep! Nagyon ápolt vagyok legyetek ti is azok kérlek, autoval rendelkezem, tudok mozogni, helyem nincs!
Budapest és Pest megye. Elsősorban pàrokkal talalkoznék szívesen , bi dolgok erdekelhetnek de nem vagyok nagyon jártas benne, akkor is csak passzív szerep! Nagyon ápolt vagyok legyetek ti is azok kérlek, autoval rendelkezem, tudok mozogni, helyem nincs!

Sziasztok 04.12-en kora este szopnek-szopatnek vagy parhoz csatlakoznék Solymáron és környékén. Akár autóban is. smile
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves m ------ >Adatlap.
Nővel vagy Párral ismerkednék, 46 éves pasi vagyok.
Sziasztok!Ma és holnap esti találkozóhoz,olyan párt keresek autós kalandhoz,ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte szopatják,dugják egy méretes szerszámmal,tele élvezik a száját.Tisza tónál,Poroszló,Sarud.
Sziasztok.Ma este, éjjel is várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.Köszönöm!
Sziasztok!
Hetero pesti pasiként ismerkednék szívesen hölgyekkel és párokkal egyaránt. Az adatlapomon vannak képek és infók rólam. Amennyiben szimpatikus vagyok, a postaládám nyitva van számotokra.
Tisztelettudó és kulturált vagyok. Válaszolok mindenkinek.
Szép napot mindenkinek!
Hetero pesti pasiként ismerkednék szívesen hölgyekkel és párokkal egyaránt. Az adatlapomon vannak képek és infók rólam. Amennyiben szimpatikus vagyok, a postaládám nyitva van számotokra.
Tisztelettudó és kulturált vagyok. Válaszolok mindenkinek.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Olyan párokat, illetve nőket keresek akik kifejezetten szeretik az extra nagy és vastag intimet. Fiatal, sportos pasi vagyok, utazni tudok!