Ma este 21 órára hetero, nemdohányzó masszőrt keresünk párosunk hölgytagja részére. Csak privát üzenetet várunk !
Idősebb, macis urat szopnék.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Pesten vastag farkú nudis pasi? Valaki aki haverkodna? 13 ker?
Sziasztok.Két hét múlva újra várok nudizást,napozást,swingerezést kedvelő,főként,Nőket,párokat Telkemen a Tisza tónál.Napozó,függő ágyak,medence,hideg,italok,grillezés,bográcsozás,zene,buli- .Akár több napra is jöhettek,mobilház,sátras alvási lehetőséggel.A környék legszebb,legnagyobb partján.Ami fontos,kíváncsiskodók,álmodozók,kis gyerekesek ne keressenek.Ez nem az a hely smile Határozott emberek megkeresését várom privát üzenetben.
Sziasztok !
Bp-n kalandoznek Holggyel,Parral alkalmankent,hetero alapon
Bp-n kalandoznek Holggyel,Parral alkalmankent,hetero alapon

50-es házaspár házibarátja lennék
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd, mérnök, pm stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Sziasztok!
Hétfő/Kedd/Szerda délelőtt szívesen kényeztetnék Hölgyet 100% orgazmus garanciával az adatlapomon leírtak szerint!
Hétfő/Kedd/Szerda délelőtt szívesen kényeztetnék Hölgyet 100% orgazmus garanciával az adatlapomon leírtak szerint!
Sziasztok !
Budapesten keresek kedd estére heteró alapon párt ill. elhanyagolt nőt !
Valóban nagy méretű , megbízható vagyok !!
Budapesten keresek kedd estére heteró alapon párt ill. elhanyagolt nőt !
Valóban nagy méretű , megbízható vagyok !!
Van még valaki?
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Szívesen találkoznék párral MA ESTE belvárosba VAN HELYEM. 34 éves, sportos ,diszkrét,ápolt férfi vagyok, ha érdekellek írj és mutatok még képet és írók magamról részletesen. James
Most vasárnapra keresek fiatal szexpartnert. Hely kell.
Kedves Hölgyek!
Ma este valaki esetleg Hajógyári szigeten egy randi?
Nem kötelező semmi, de bármi lehet
Ma este valaki esetleg Hajógyári szigeten egy randi?
Nem kötelező semmi, de bármi lehet

Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok!
jövő héten csütörtökön napközben,Pesten taliznék orál kedvelő bi pasival...
Nem kezdő 50-es bi pasi vagyok...
Nem kezdő 50-es bi pasi vagyok...
Házibarátunkkal ma estére keresünk párt adatlap szerint!
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd, mérnök, pm stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap