Sportos fiatal srackent csinos Holgyeket, parokat keresek Budapesten alkalmi talalkozasokra adatlapom szerint hajnali, vagy napkozbeni talalkakra.
Sziasztok!
Írj, ha jönnél ingyenes egész testes testmasszázsra. Tanulom és van masszázságyam.

Sziasztok 19.-én lesz egy Shibari workshop amin részt veszek ehhez keresek modell kisasszonyt. Jó lenne előtte egy kávéra összefutni azért.
Írjatok privátban
Írjatok privátban
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Dányból szokott lenni itt valaki?
Privátba írj
Privátba írj
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok.
Hölgyeket, párokat keresek Budapesten.
Helyem van.
30 èves 178cm 80kg vagyok
Hölgyeket, párokat keresek Budapesten.
Helyem van.
30 èves 178cm 80kg vagyok
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok!Ma déltől hármasunkhoz keresünk hozzánk hasonló szex kedvelő sportos,vagy normál testalkatú párt.Nudizás,napozás,medencézés,evés,ivás,zene sex. jó hangulat.Telkemen a Tisza tónál Sarudon.Privát üzenetben érdeklődjetek.
Augusztus 17től fogadni tudok hetero alapon párokat vagy lányt. Akár hosszabb távra is ismerkedhetünk
Pesten vastagabb farkú pasi/fiú? 17/6 körül valaki? 13 ker? haverkodás?
hétfőre srácot keresek Gödöllőn kényeztetném
Sziasztok van még valaki Budapesten?
Üdv
(Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 02:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 13. vasárnap 02:21

8.ker körny most csajommal 3.nak ker fiút vagy lányt vagy párt
8.ker körny most csajommal 3.nak ker fiút vagy lányt vagy párt
Hajnalban lenne lány,hölgy aki csatlakozna egy laza afterra,a hölgtagunk örömére? Bp
Sziasztok
Holnapra "Vasárnap" keresünk egy párt Budapest és környékén napközben talira.
Holnapra "Vasárnap" keresünk egy párt Budapest és környékén napközben talira.
Sziasztok!
Ma este csatlakoznék párokhoz, illetve hölgy társaságát keresem!
29 éves budapesti lakos vagyok! Extrém külső tetovált fültágító piercing! Átlagos méret!
Ma este csatlakoznék párokhoz, illetve hölgy társaságát keresem!
29 éves budapesti lakos vagyok! Extrém külső tetovált fültágító piercing! Átlagos méret!
Budapest és környékén Párt kukkolnèk! Autós és szabadtéri kukkolás is érdekel
Sziasztok,
Ma este a környéken senki ?
Bi uni vagyok,hely adott Szentendrèn
Ma este a környéken senki ?
Bi uni vagyok,hely adott Szentendrèn