Pénteken megyek Budaörsre. 1 főt vagy csomagot szívesen elviszek/hozok, ha kell valakinek segítség....
Útvonal oda: Baja - M6 - Budaörs
Útvonal vissza: Budaörs - M6 - Dunaújváros - Kalocsa - Baja
Indulás: 8:00
Érkezés: 13:30
Útvonal oda: Baja - M6 - Budaörs
Útvonal vissza: Budaörs - M6 - Dunaújváros - Kalocsa - Baja
Indulás: 8:00
Érkezés: 13:30
Sziasztok! Valakinek nincs kedve játszadozni a farkának amig el élvezek? Tele vagyok es nagyon sok jon!
olyan írjon aki szereti! Bp! Kocsimban vagy nalad!

Sziasztok!
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Üdv mindenkinek!
Aug.25.(Péntek) és lehet,hogy (szombaton is)este tartanánk egy mini összejövetelt!
Ehhez keresnénk többes,gangbang,2+1,3+1,kedvelő hölgyek társaságát!
Mi 3 pasi vagyunk akik ezt évente megtartják és jól szokott sikerülni.Párokat is szívesen látunk(max 2 pár) ha ezen összejövetelek kedvelői max. 40 éves korig! Hetero party,egyedül álló urakat nem keresünk,étel ital adott lesz!
Helyszín Hatvan!
Jelentkezni itt vagy email-ben!
Aug.25.(Péntek) és lehet,hogy (szombaton is)este tartanánk egy mini összejövetelt!
Ehhez keresnénk többes,gangbang,2+1,3+1,kedvelő hölgyek társaságát!
Mi 3 pasi vagyunk akik ezt évente megtartják és jól szokott sikerülni.Párokat is szívesen látunk(max 2 pár) ha ezen összejövetelek kedvelői max. 40 éves korig! Hetero party,egyedül álló urakat nem keresünk,étel ital adott lesz!
Helyszín Hatvan!
Jelentkezni itt vagy email-ben!
Tatabánya környékén, szekrény, ágyak, hűtő felszabadul ... hölgyek, párok számára ... érdeklődni privátban ... hétvégi házba ajánlom

Monor Albertirsa korzeteben, ma, 13-17ora közöt puncit kényeztetnek, nyalnák, esetleg szopatnek, szopnek
Diszkréten nálam a profil alapján.
Szexpartnerem keresem potens férfias pasi személyében. Hely, formás cicik és dugható popsipunci van. Belváros
Sziasztok lányok, párok jelentkezését várom akik nyitottak közvetlenek és elvennék a szüzességem nudizmusbol .nagyon szívesen meztelenkednék egy szép parton (pl: D1)egy kellemes társaságban.
Ha szimpatikus vagyok kérlek írj rám üzenetben és beszéljük meg a részleteket
Ha szimpatikus vagyok kérlek írj rám üzenetben és beszéljük meg a részleteket
Sziasztok! Szerdára! 08.16! Keresünk bevállalós párokat , hölgyeket. IV. Kerületben egy jó kis erotikával felfűtött bulira.
Adatlapunk szerint keresünk. Sziasztok!
Adatlapunk szerint keresünk. Sziasztok!
hétfúre srácot várok gödöllői orálkalandra
Valaki Alsónémedi Dunaharaszti Ócsa és környékéről ismi dumcsi haverkodás és meglátjuk mi alakul?????
Ma 14:00-tól Aréna plázában kalandoznék passzív szerepben.
Privátban várom a leveleket.
Privátban várom a leveleket.
Sportos fiatal srackent csinos Holgyeket, parokat keresek Budapesten alkalmi talalkozasokra adatlapom szerint hajnali, vagy napkozbeni talalkakra.
Sziasztok!
Írj, ha jönnél ingyenes egész testes testmasszázsra. Tanulom és van masszázságyam.

Sziasztok 19.-én lesz egy Shibari workshop amin részt veszek ehhez keresek modell kisasszonyt. Jó lenne előtte egy kávéra összefutni azért.
Írjatok privátban
Írjatok privátban
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Dányból szokott lenni itt valaki?
Privátba írj
Privátba írj
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok.
Hölgyeket, párokat keresek Budapesten.
Helyem van.
30 èves 178cm 80kg vagyok
Hölgyeket, párokat keresek Budapesten.
Helyem van.
30 èves 178cm 80kg vagyok