Sziasztok
Ma este szívesen ismerkednènk találkoznánk hozzánk hasonló párral Budapest és környékén.
Ma este szívesen ismerkednènk találkoznánk hozzánk hasonló párral Budapest és környékén.
Hali. Szigetszentmiklóson szopnék kocsiban
Valakinek nincs kedve most segíteni rajtam? Álló farokkal keltem és tele vagyok
Bp 13.ker környéke! Kocsiban
VAGy nálad !

VAGy nálad !
Sziasztok,
Biztonságos kalandot keresek estére,sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrèn.
Biztonságos kalandot keresek estére,sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrèn.
Izmos pasik levelét várjuk

sziasztok feleseget használnek a férje elott (cuckold) akit ez izgatná? Hely kellene utazni tudok!
Ma estére vagy holnapra keresek párt vagy fiatal 20-as, 30-as pasit Budapesten (Dina)
Feleségem vágya, hogy más nőben láthasson. Nem lenne túl aktív, de totálisan passzív sem. Egyfajta cuckold felállás.
Van olyan hölgy, aki lát ebben fantáziát?
Van olyan hölgy, aki lát ebben fantáziát?
Meztelenül összebújós filmnézős(Netflix) programra keresek srácot a hétvégén.
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Most szopnék Budapesten belül. Hely szükséges.
27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
27 éves, vékony, passzív srác vagyok.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké!
Autós kaland is oké!
Sziasztok!
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Ma estére keresünk Budapestre izmos pasit, hármas szex, heteró alapon..
Csak privátban, fénykép és videóhívás szükséges…
Ha csak a duma van ne is írj maradj otthon és használd a bal kezed…
Csak privátban, fénykép és videóhívás szükséges…
Ha csak a duma van ne is írj maradj otthon és használd a bal kezed…
25 . péntek déluzánra estére keresem szexpartnereim ,kiadós szexre
Sziasztok!
Aki már írt ne írjon,aki szimpi volt azzal felvettük a kapcsolatot.
Komoly házibarátot keresünk!
Aki már írt ne írjon,aki szimpi volt azzal felvettük a kapcsolatot.
Komoly házibarátot keresünk!
Sziasztok.
(Ez egy válasz bikini üzenetére (2023. 08. 19. szombat 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
(Ez egy válasz bikini üzenetére (2023. 08. 19. szombat 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok