Csütörtökön Budapesti belvárosi lakásomba Nőt kortól függetlenül / lehet akár idős is / Szívesen kényeztetnék ! Kölcsönös szimpátia esetén akár hosszabb távú kapcsolatnak sem lennék ellene !
Ha szopatnál vagy dugnál ma egy magas férfias 40 es pasit akkor írj.hely van Bp.anoním is megoldható
Szia!
Balázs vagyok 45 éves, sportos, 173/74, Jászberényből, orvosként dolgozom.
Szurdokpüspökiben van egy nyaralóm..
Ha lenne kedvetek ismerkedni, és ti is komolyan benne lennétek a hármasban kérlek írjatok.
Szép napot!
ZsB.
Balázs vagyok 45 éves, sportos, 173/74, Jászberényből, orvosként dolgozom.
Szurdokpüspökiben van egy nyaralóm..
Ha lenne kedvetek ismerkedni, és ti is komolyan benne lennétek a hármasban kérlek írjatok.
Szép napot!
ZsB.
A mai nap délelőttje folyamán heteró alapon programot keresnék Százhalombatta és környékén (Pest megye).
Párokat fogadnék ma éjszaka a 7.keruletben,mindkét fél örömére akár
imádom ha ketten szopnak!

Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten!
sziasztok feleseget dugnek a ferje elott akit ez izgatná!hely kellene utazni tudok!
Kedd estére keresnénk párt . Akik tudnának minket fogadni Pesten …
Holnap délelőtt Dunaharasztiban 60 körül úriember?Privátban beszéljünk .
Sziasztok, neccruhákat és egyéb szexi cuccokat kedvelő hölgyet keresek. 11. kerben helyem van, ha csak ez lenne az akadály

Sziasztok! Ha szóló pasit kerestek Budapestről, írjatok nyugodtan. Esti órákban elérhető vagyok.
Sziasztok!Holnap újra egész nap,párt,nőt szívesen látnék,nudizás,hűsölés a medencében,zene,italok,szex.Telkemen a Tisza tónál Sarudon.Az sem baj ha többen leszünk.privát üzenetben érdeklődjetek.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
50-es szentendrei párként keresünk bi pasit!
pestrn keresek hölgyet párt ma estére lakásomban.
Kedves érintettek! Augusztus 26-án, szombaton este a Parádé Remember partin, a Budapest Parkban ellenállhatatlan MILF párom szívesen venné méretes és könnyen merevedő, 30-40es fiú/fiúk csábítását és közeledését, feltéve, hogy a hirdetésünkben szereplő feltételeknek megfelelnek
Jelentkezéseket privátba kérjük!

Jelentkezéseket privátba kérjük!
Helló. Pest és környékén, Spontán autós szexhez keresek hölgyet-Asszonyt finom
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra. Pasid nézheti, Vaagy qrhat TÉGED én meg Szoptatlak.
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra. Pasid nézheti, Vaagy qrhat TÉGED én meg Szoptatlak.
Sziasztok,
40/42 éves pár vagyunk (Nő és Férfi)
Ma estére keresünk korban és alkatban hozzánk hasonló BI aktív férfit, mindenki mindenkivel alapon, 3-as kalandra.
(Korban 30-45 között, nem pocakos, nem szőrős, igényes, stb)
Nem kirándulni és sétálgatni szeretnénk, hanem közös izgalmakat átélni.
Kommunikáció fontos, így ne csak kapcsolatra jelölj, hanem a gondolataid is fogalmazd meg kérlek.
Töltsünk el egy izgalmas estét!
40/42 éves pár vagyunk (Nő és Férfi)
Ma estére keresünk korban és alkatban hozzánk hasonló BI aktív férfit, mindenki mindenkivel alapon, 3-as kalandra.
(Korban 30-45 között, nem pocakos, nem szőrős, igényes, stb)
Nem kirándulni és sétálgatni szeretnénk, hanem közös izgalmakat átélni.
Kommunikáció fontos, így ne csak kapcsolatra jelölj, hanem a gondolataid is fogalmazd meg kérlek.
Töltsünk el egy izgalmas estét!
Part fogadnék ma a 7.kerben mindkét fel örömére! Akik bírják a Tetovált nagy darab srácokat!
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma du.!
Csepel,Pesterzsébet!
Hely kell!
Sexpartnereim keresném ma du.!
Csepel,Pesterzsébet!
Hely kell!