Sziasztok, biszexuális dolgok iránt kiváncsi pasiként szívesen csatlakoznék Budapesten és környékén párokhoz hármasra vagy akár cuckold kalandokra

Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
sziasztok feleseget kényeztetnék a férje elott akit ez izgtná(cuckold) Hely kellene utazni tudok
Sziasztok!
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Most Dömsödön valaki?
Sziasztok! Igényes, érettebb pár társaságát keresném, lehetőség szerint hosszú távon Budapesten, illetve a környéken. Én 41-180-85 ápolt és igényes, nagyméretű férfi vagyok. Részletek üzenetben…
Sziasztok! Középkorú Férfi vagyok Budapest és környékén Bi Párral szeretnék kialakítani egy kellemes hosszútávú kapcsolatot!
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten!
Párokkal ismerkednék .. kamusokkal nem
Valakinek nincs kedve megfejni? 15,4,13 környéke ! Kocsiban vagy nálad!
Sziasztok. Most valaki Dömsöd?
Sziasztok Misi vagyok 29 éves pasi. Örömmel találkoznék párral vagy hölggyel ma este. Helyem van Hatvanban.
Hello mindenki!
Ma este valaki valakik a Budapest Parkban egy kis public dologra? Vagy esetleg nálam egy összejövetel mivel a park mellett lakok 3 percre
Ma este valaki valakik a Budapest Parkban egy kis public dologra? Vagy esetleg nálam egy összejövetel mivel a park mellett lakok 3 percre

Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Sziasztok! Budapesten valakinek van kedve meginni valamit, lazulgatni?
És most este?
sziasztok keresgélünk ismerkedünk az oldalunkon leirtak alapján
Cegléd és környékben ma este kalandot keresek!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok