Sziasztok! Egyedülálló hölgynél keresek meztelen takarítási lehetőséget (portörlés, felmosás, törölgetés stb. beltérben) vagy kertészkedést (kültérben, ahol erre diszkrét lehetőség van) Fejér vagy Pest megyében. A házigazda hölgy lehet teljesen felöltözve vagy szintén meztelenül. Szexuális tartalom nélkül, pusztán csak a meztelenség örömére.
Most Pár? Esetleg. ..
Budapesten, napkozben raero csinos Holgy tarsasaga lennek alkalmankent. Sportos relative fiatal srac vagyok, hasonloak az elvarasaim is. Irj batran!
Sziasztok! Budapestről ismerkednék hölgyekkel, párokkal.
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e erre nyitott párok itt?
Budapesten ma valaki? Hely van, de menni is tudok. Pár is ok.
Sziasztok! Kifejezetten orál centrikus Biszex Párral ismerkednék!
Sziasztok. Ma csatlakoznék pártokhoz akkor mindkét fél örömére is, vagy egy nő társaságát is szívesen élvezném.
Helyem van Gödöllőn. De utazni is tudók.
Üdv Tamás.
Helyem van Gödöllőn. De utazni is tudók.
Üdv Tamás.
Sziasztok hölgy, pár! Ma atlétika vb-n valaki!? :P
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, ahol a férfitag kényeztetne kézzel/szájjal a párjával közösen, majd viszont.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, ahol a férfitag kényeztetne kézzel/szájjal a párjával közösen, majd viszont.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok! Igényes, érettebb pár társaságát keresném, lehetőség szerint hosszú távon Budapesten, illetve a környéken. Én 41-180-85 ápolt és igényes, nagyméretű férfi vagyok. Részletek üzenetben…
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Ha még aktuális, szívesen megyek! (Ez egy válasz bpparos üzenetére (2023. 08. 27. vasárnap 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha még aktuális, szívesen megyek! (Ez egy válasz bpparos üzenetére (2023. 08. 27. vasárnap 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma délutánra keresek hölgyet vagy párt 11. kerben egy kis huncutkodáshoz!
Ma délutánra keresek hölgyet vagy párt 11. kerben egy kis huncutkodáshoz!
Sziasztok, biszexuális dolgok iránt kiváncsi pasiként szívesen csatlakoznék Budapesten és környékén párokhoz hármasra vagy akár cuckold kalandokra

Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
sziasztok feleseget kényeztetnék a férje elott akit ez izgtná(cuckold) Hely kellene utazni tudok
Sziasztok!
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Most Dömsödön valaki?
Sziasztok! Igényes, érettebb pár társaságát keresném, lehetőség szerint hosszú távon Budapesten, illetve a környéken. Én 41-180-85 ápolt és igényes, nagyméretű férfi vagyok. Részletek üzenetben…