Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Mi a tik takba megyünk. Elvileg. Mi ez a buli, amiről szó van?
Autós kaland érdekelne?
Tatán vagy a környéken szopnék ma este diszkréten. Kíváncsi heterot is!
Keresek most egy szép puncit, akár pár női tagját, aki befogadná és élvezné a nagy farkamat! Nyitott vagyok mindenre! Budapest!
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten!
Péntek estére keresünk egy bi srácot (orál) hármas játékokra Siófokon. Fotó és telefonhívás feltétel. Diszkréció adott és elvárt!
Belevaló pasit keresünk aki kulturált ápolt és nem riad vissza a csajozástol
Helló. Pest és környékén, Spontán autós szexhez keresek hölgyet-Asszonyt finom
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Lurdy háznál esetleg valaki egy beszélgetésre? Vágyom a női szavakra...
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Holnap délután elhanyagolt lányok, anyukák, asszonyok, párok M4, M0, M1 vonalon? Hely van!
Igényes ápolt pasi vagyok!
Imádok kényeztetni!
Holnap délután elhanyagolt lányok, anyukák, asszonyok, párok M4, M0, M1 vonalon? Hely van!
Igényes ápolt pasi vagyok!
Imádok kényeztetni!

Sziasztok
Orál centrikus Bi Párral szeretnék ismerkedni!
Orál centrikus Bi Párral szeretnék ismerkedni!
Péntek estére keresünk egy bi srácot (orál) hármas játékokra Siófokon. Fotó és telefonhívás feltétel. Diszkréció adott és elvárt!
Szia, szívesen kinyalom a párod előtted miután teleélvezted. Írj privát üzenetet, ha szívesen látnál ilyet!
pesten fogadnék ma este párt lakásomon.
Valaki Alsónémedi és környékéről meg lehetne lesni valakit hoki közben???
Sziasztok.. párokhoz csatlakoznék, bi érdeklődés lehetséges.. Hatvani vagyok, utazás nem gond.. heves,nógrád,jász nagykun, Pest megye..Viber jó ha van..
40 es házaspárként keresünk ma estére egy olyan hölgyet aki élvezné ha egy nő hosszasan kényeztetné.
Telt idomok,nagy cicik,nagy fenék a kedvencünk.
Érden.lakunk,itt fogadni is tudunk.
Telt idomok,nagy cicik,nagy fenék a kedvencünk.
Érden.lakunk,itt fogadni is tudunk.
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas hoki???