Sziasztok ! Ismerkednénk …
szigetszenzmikloson szopna nyalna valaki?helyed legyen
Fiatal szexy ts és uni pasi keres fiatal max 35éves uni biszex pasikat.
Mindenki mindenkivel alapon.
Hely a 13.kerületben van
Most este fogadnánk bi uni pasit
Mindenki mindenkivel alapon.
Hely a 13.kerületben van
Most este fogadnánk bi uni pasit
Sziasztok! Igényes, érettebb pár társaságát keresném, lehetőség szerint hosszú távon Budapesten, illetve a környéken. Én 41-180-85 ápolt és igényes, nagyméretű férfi vagyok. Részletek üzenetben…
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten!
Igényes, belevaló crossdresser puncika dugható ma a belvárosban! Fiúk hajrá!

Sziasztok, biszexuális dolgok iránt kiváncsi pasiként szívesen csatlakoznék Budapesten és környékén párokhoz hármasra vagy akár cuckold kalandokra
Sziasztok! Ismerkednénk! Adatlap szerint!
Sziasztok. Belevaló pasit keresünk aki kulturált, ápolt és ma kb negyed öttöl ráér és nem riad vissza a csajozástol.
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Mi a tik takba megyünk. Elvileg. Mi ez a buli, amiről szó van?
Autós kaland érdekelne?
Tatán vagy a környéken szopnék ma este diszkréten. Kíváncsi heterot is!
Keresek most egy szép puncit, akár pár női tagját, aki befogadná és élvezné a nagy farkamat! Nyitott vagyok mindenre! Budapest!
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten!
Péntek estére keresünk egy bi srácot (orál) hármas játékokra Siófokon. Fotó és telefonhívás feltétel. Diszkréció adott és elvárt!
Belevaló pasit keresünk aki kulturált ápolt és nem riad vissza a csajozástol
Helló. Pest és környékén, Spontán autós szexhez keresek hölgyet-Asszonyt finom
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Beülnék az autódba-vagy Te hozzám ,Meg szoptatnálak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Lurdy háznál esetleg valaki egy beszélgetésre? Vágyom a női szavakra...
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.