Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas aztán majd alakul
Sziasztok. Ma napközben két pasit keresünk.hely kell
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Diszkrét cumi nálam. 11. ker.

Sziasztok!Párt keresek ma Egerszalók retró fürdő vagy Demjén termál tó fürdőbe,fürdőzés,szaunázás,erotika.Magas sportos nagy méretű ápolt pasi vagyok.
Valaki van a környékről???Alsónémedi Dunaharaszti Gyál Ócsa Vecsés
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas hoki???
Ma reggel 6-7körül Csepelen?
Privit várok!
Privit várok!
Sziasztok.
42 éves, igényes, diplomás, mindenfajta káros szenvedélytől mentes pasiként keresek olyan házaspárt, akik időnként hármasban is szeretnének áldozni a gyönyörök oltárán.
Humoros férfiként a társaságom mellett fürge nyelvet, finom, ápolt kezeket és átlagos méretű, de fickós farkincát tudok felkinálni. Nagyobb mennyiségű spermát spriccelek.
Kölcsönös szimpátia esetén hosszabb távra keresek...
42 éves, igényes, diplomás, mindenfajta káros szenvedélytől mentes pasiként keresek olyan házaspárt, akik időnként hármasban is szeretnének áldozni a gyönyörök oltárán.
Humoros férfiként a társaságom mellett fürge nyelvet, finom, ápolt kezeket és átlagos méretű, de fickós farkincát tudok felkinálni. Nagyobb mennyiségű spermát spriccelek.
Kölcsönös szimpátia esetén hosszabb távra keresek...
Reggel 5 után valaki kik?
Privit várok!
Privit várok!
Van még valaki?
Sziasztok.Valaki most? Hölgy , pár csendes lakásomon Gödöllőn? Várom üzeneted!
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten!
Hát a lényeg lemaradt! Keresnék akivel jól érezném magam! Nem egyszerű!
A teljesség igénye nélkül!
Sziasztok! 09.09.- e Szombatra párt keresünk! Párcserével akár lányos játékokkal! A női bi ,nem feltétel! Fogadni tudunk! Egyedülálló pasit NEM keresünk!
Benne vagyok!
Sziasztok. Most hellyel rendelkező pasit keresünk. Budapest
Sziasztok valóban találkozni akaró párral, nővel ismerkednék, akik nem csak levelezgetni akarnal, 31 éves pasi vagyok Gödöllőről, utazás nem jelent gondot, minden jóra nyitott vagyok, diszkréció elvárt és adott.
Privátba írj légyszi
Privátba írj légyszi

SZiasztok, mostanra keresek Bp-en , helyem van. Érezzük jól magunkat. 32 éves sportos BISEX srác vagyok