Vastag farkú pasi ismerkedne nővel, párral
írjatok

Sziasztok... Párokhoz csatlakoznék, bi érdeklődés is lehet... Hatvan és heves-nógrád-pest--jász megye környéke.. Viber jó ha van..
Sub hajlamú ötvenes, jóképű, sportos pasiként olyan fiatal lányt keresek, aki elélvez a durva face-sittingtől. Viszonzás nélkül is, szerepjátékban is, más igényem nincs, csak ha Neked is van. Fontos: intelligencia, diszkréció, vágy.
Még keressük a ma esti partnerünket, aki teleélvezné hölgytagunk punciját ! Csak privát üzit !
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.

Sziasztok. Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral ismerkednék!
Sziasztok párt hetero alapon vagy csajt keresek gyál környékén!

Ismét nyeregben. Keresek egy összeszokott határozott hetero párost (két srác), akik jól megbasznanak. Privatban írjatok kérlek.
Ma vagy holnap este az adatlapunkon leírtaknak megfelelő pasit látnánk vendégül lakásunkon. Vastag farok előny ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Ma vagy holnap este az adatlapunkon leírtaknak megfelelő pasit látnánk vendégül lakásunkon. Vastag farok előny ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Párral ismerkednék,csatlakoznék hölgy örömére,átlagos ápolt szolid heteró Budapesti Ffi
Sziasztok!
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám ma. Hölgyek, párok írjátok bátran.
Valakinek nincs kedve elveztetetni úgy hogy magamra élvezzek? Dunaplazanal kocsiban.
Sziasztok! Szombatra keresek csinos, jóalakú lányt vagy ilyen hölgytagú párt intelligens, diszkrét, jóképű pasiként. Masszírozni is tudok és szeretek. Privátot kérnék. Köszönöm!
Valakinek nincs kedve MOST jatszadozni a farkammal amíg spriccelek egy nagyot ? 15-4-13ker környéke! Felveszlek és kocsiban vagy nálad!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!