Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám ma. Hölgyek, párok írjátok bátran.
Sziasztok!
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Párral ismerkednék,csatlakoznék hölgy örömére,átlagos ápolt szolid heteró Budapesti Ffi
Ma vagy holnap este az adatlapunkon leírtaknak megfelelő pasit látnánk vendégül lakásunkon. Vastag farok előny ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Ma vagy holnap este az adatlapunkon leírtaknak megfelelő pasit látnánk vendégül lakásunkon. Vastag farok előny ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Ismét nyeregben. Keresek egy összeszokott határozott hetero párost (két srác), akik jól megbasznanak. Privatban írjatok kérlek.
Sziasztok párt hetero alapon vagy csajt keresek gyál környékén!

Sziasztok. Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral ismerkednék!
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Még keressük a ma esti partnerünket, aki teleélvezné hölgytagunk punciját ! Csak privát üzit !
Sub hajlamú ötvenes, jóképű, sportos pasiként olyan fiatal lányt keresek, aki elélvez a durva face-sittingtől. Viszonzás nélkül is, szerepjátékban is, más igényem nincs, csak ha Neked is van. Fontos: intelligencia, diszkréció, vágy.
Sziasztok... Párokhoz csatlakoznék, bi érdeklődés is lehet... Hatvan és heves-nógrád-pest--jász megye környéke.. Viber jó ha van..
Vastag farkú pasi ismerkedne nővel, párral
írjatok

Sziasztok, a holnapi(09.05) vagy holnap utáni (09.06) nap folyamán hölgy vagy pár Budapest (környékéről is), ismerkedni, és szimpátia esetén esetleg találkozni is?

Sziasztok!
Kedves, intelligens párral szívesen ismerkednék.
Türelmes, udvarias, de határozott fiatal férfi vagyok. Több infó az adatlapomon.
Kérlek privát üzenetben keressetek, köszi!
Kedves, intelligens párral szívesen ismerkednék.
Türelmes, udvarias, de határozott fiatal férfi vagyok. Több infó az adatlapomon.
Kérlek privát üzenetben keressetek, köszi!
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten!
Monor -Cegléd felé, kanos, vékony, 25 év alattit fiú dughatna, akár most.
Sziasztok. Feleségem részére keresünk,tapasztalt, összeszokott ,2 vagy több pasis baráti társaságot privát szexbulira.Fényképet kérünk,privátban írjatok.
Köszönjük!
Köszönjük!