Estére keresek partnert
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Pesten keresek párt esti talihoz.Helyem van.
Helló. Pest vagy környéke,Spontán szexhez keresek hölgyet-Asszonyt ,Holnap IS
Talizunk valahol ,Meg szoptatlak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is,vagy téged dug, Én meg szopatlak
Talizunk valahol ,Meg szoptatlak-Kinyalak-dugunk majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is,vagy téged dug, Én meg szopatlak
Fejhető bikákat keresek ,Bp.hely van
Holnap délelőtt kocsiban szabadban, közös maszti, orál bp, 16 ker?

sziasztok, kellemes időtöltésre keresek hölgyet 11. ker., hely megoldható
Valaki most Székesfehérvár, vagy ma?
Párok hármas huncutkodás ma este nálatok vagy nálam? Normális , diszkrét szexkedvelő férfi vagyok Bp. XI. ker
Vecsés,Üllő,Monor most?Sexpartnereim keresném!
Hely kell!
Hely kell!
Valaki Alsónémedi Dunaharaszti Gyál Ócsa és környékéről ???
Szopatnek
Szopatnek
Orál hokira diszkrét partner Budapest
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok! Akár hosszútávra is keresem nem szégyenlős, szexcentrikus hölgy partnerem Budapestről. Én 34 éves, nem dohányzó pasi vagyok. Vegyük fel egymással a kapcsolatot. Üdv.
Vác?
Sexpartnereim keresném most!
Sexpartnereim keresném most!
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek, párok írjátok bátran.
Sziasztok!16-a szombaton napközben kalandot keresek hölgyek vagy párok társaságában. Helyem sajnos nincs
Sziasztok! Estére keresek partnert!
Sziasztok ma szívesen csatlakoznék párhoz vagy lányhoz Budapestten.
Sziasztok. Feleségem részére keresünk,tapasztalt, összeszokott ,2 vagy több pasis baráti társaságot privát szexbulira.Fényképet kérünk,privátban írjatok.
Köszönjük!
Köszönjük!