Szép napot!
Ma este Budapesten párokat hallgatnék vagy kukkolnék szex közben, igény esetén csatlakoznék is. Kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják.
Ma este Budapesten párokat hallgatnék vagy kukkolnék szex közben, igény esetén csatlakoznék is. Kipróbálnám, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják.
Sziasztok! Budapesten fiatal srácként ismerkednék ma.

Jövőhetén napközben találkozásra.. Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok.
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok.
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Sziasztok! Éjjel esetleg egy kis kaland? Budapest és környékén lenne valaki? (Hölgyek, Párok) Kukkolás? Közös maszti? Cuckold? Dogging? Hármas? Írjatok!
13-ba vagyok most!

Budapesti hölgy szexpartnert keresek hétfő estére. Hely megoldott. A részleteket privátban megbeszéljük, belső leveleket várok.
2.kerben vagyok most autóval sexelnèk lenne valaki?
sziasztok. Nagy farokkal házibarát lennék.
Amatőr fotós fotózást vállal (szóló, pár, többes) !
Diszkrét cumi neked, nálam. 11. ker.

Sziasztok!Párral ismerkednék ma ma Demján termál tónál.Napozás,fürdőzés,szaunázás....
Sziasztok! Lánnyal ismerkednék, szimpi párhoz csatlakoznék :P
Gödöllőn kaland
20-as éveiben járó hetero fiatal férfi ismerkedne hölgyekkel kortól függetlenül, utazni tudok, bármi kérdés esetén írj privátban
Sziasztok! Egész hétvégén várom a hölgyeket, párokat csendes otthonomban Gödöllőn.Kölcsönös szimpátia esetén bármi lehet.Várom üzeneted!
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrèn.
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrèn.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas????
Szopatnek
Szopatnek
Ma esti szórakozásra hölgyet keresünk