Diszkrét cumi neked, nálam. 11. ker.

Sziasztok 32 éves pasi vagyok, ma holnap este csatlakoznék oárhoz vagy nőhöz, minden jóra nyitott vagyok, Gödöllői vagyok, de utazás nem gond, csak olyan írjon légyszi aki találkozni is akar ☺️
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma de.!
Dél-Pest!Hely kell!
Sexpartnereim keresném ma de.!
Dél-Pest!Hely kell!
Sziasztok!!
Igenyes parokat varunk!
Szept 16 . -an Matraba megyünk szaunas medencés házba ! Erotokus parti erdekel??
Igenyes parokat varunk!
Szept 16 . -an Matraba megyünk szaunas medencés házba ! Erotokus parti erdekel??
Sziasztok! Szivesen találkoznék nővel vagy párral aki jön a Bortér eseményre(sept13-17) Szegedre? Több infó privátba
Reggel dabas fele dugok lehet nőt
Valakinek nincs most kedve masszirozni a farkam amíg spriccelek egy nagyot? Dunaplazanal vagyok! A szopatasban is benne vagyok akar ha úgy alakul
ide jössz el élvezek és ennyi!

Budapesten valaki valamerre?
Akár férfi, akár pár is ok. Hely ok, de utazni is tudok.

Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal, de nem feltétel.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
1-2 órán belül van olyan nagy farkú pasi aki megdugna előttem egy kurvát? A számlát természetesen én állom és csak nézném.
Ma este pár Demjèn termál tó.Fürdőzés szaunázás szex.
Etyek Biatorbágy környékén ismerkednék !
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha a párjábol kinyalhatnam a spermáját dugas utan vagy akár dugas közben is?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok, biszexuális dolgok iránt kiváncsi pasiként szívesen csatlakoznék Budapesten és környékén párokhoz hármasra vagy akár cuckold kalandokra
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
sziasztok vasárnap estére keresnék párt vagy lányt csak simogatásra punci farok simi esetleg hölgyre ráélvezésre, szex nélkül! (ha van szimpátia és szeretne akkor esetleg orál) utazni tudok várom párok vagy hölgyek leveleit Nógrád-pestmegye-budapset esetleg esztergom
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok.Párral ismerkednék ma Demjén termál tó,Korona borháznál.magas ,sportos nagy méretű pasi vagyok.