sziasztok feleseget kenyeztetnek hasznalnek a ferje elott (cuckold) akit ez izgatná! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Ma 21 utan Budapesten valaki találkozóra? Hely is megoldhato Moricz ter kozeleben.
Ma 21 utan Budapesten valaki találkozóra? Hely is megoldhato Moricz ter kozeleben.
Sziasztok! Ma este lenne hölgy vagy pár aki nyitott lenne egy találkára?
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Sziasztok, szexi cuccokat kedvelő hölggyel randiznék! Hely van, lelkesedés van

Sziasztok!
Szombat este buliznànk egy jót Pesten ,esetleg korunkbeli pár/lány aki csatlakozna? Aztán meglátjuk , hogyan alakul az este
Szombat este buliznànk egy jót Pesten ,esetleg korunkbeli pár/lány aki csatlakozna? Aztán meglátjuk , hogyan alakul az este
Párok?✌
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland ?
Helyem van Szentendrèn, sportos bi uni srác vagyok
Ma este biztonságos kaland ?
Helyem van Szentendrèn, sportos bi uni srác vagyok

Sziasztok Dömsöd, Ráckeve, Kiskunlacháza, Délegyháza, környékéről valaki esetleg???? Írj privàtban.
Budapesten a mai napon párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran. Viberem van.
Újpest-Palota-Angyalföld, esetleg Dunakeszi, Fót és környékén keresek hölgyet-párt ! Fogadni is tudok, autó is van...
Sziasztok !
Valóban az átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem! Heteró alapon párhoz csatlakoznék. Kíváncsi nő játszótársa lennék
Valóban az átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem! Heteró alapon párhoz csatlakoznék. Kíváncsi nő játszótársa lennék
Sziasztok. SZOMBAT 17óra és 19 óra között lesz a REPTÉRNÉL pár vagy lány akit lehet kukkolni esetleg ráélvezni vagy akár szexelni is. várom üzenetet privátban ha érdekel. csak is pár és hölgy pasi nem érdekel köszönöm
Sziasztok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.
Viber képcsere, aki erre nem hajlandó, ne is keressen.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.
Viber képcsere, aki erre nem hajlandó, ne is keressen.
Sziasztok MA estére (péntek) keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli találkozó is szóba jöhet!
Budapest- Vác- Balassagyarmat-Salgótarján útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket.
Budapest- Vác- Balassagyarmat-Salgótarján útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket.
Adatlapunk alapján ismerkednénk Párokkal és Pasikkal.
De olvassátok el tényleg a fölös körök miatt.
Ha megvan amit keresünk várjuk a privát üziket.......
De olvassátok el tényleg a fölös körök miatt.
Ha megvan amit keresünk várjuk a privát üziket.......
Sziasztok! Biszex férfi tagú párral ismerkednék
van némi tapasztalatom, de vannak dolgok, amiket nem próbáltam
Kecskemét belvárosában tudok fogadni de utazás is megoldható.

Sziasztok.
Írtam levelet
(Ez egy válasz szextobben üzenetére (2023. 09. 27. szerda 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam levelet

Vastag farkú pasi nőt vagy párt keres minden jóra smile
Sziasztok. Írtam nektek.
(Ez egy válasz szextobben üzenetére (2023. 09. 27. szerda 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)